Pokazuje rezultate 1 do 25 od 25

Tema: prekid porođajnog

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

imala sam sličnu situaciju
    stari roditeljski mi je završavao oko 10. 7, a novi porodiljni mogao početi oko 10.8
    raspitivala sam se na sve strane i na kraju početkom lipnja prekinula roditeljski i bila 30 kalendarskih dana na go-u, nakon toga nastavila roditeljski i bez ijednog dana prekida između toga otvorila novi rodiljni
    imam punu naknadu i nisam morala predavati novi prosjek plaće

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj bucka prvotno napisa Vidi poruku
    imala sam sličnu situaciju
    stari roditeljski mi je završavao oko 10. 7, a novi porodiljni mogao početi oko 10.8
    raspitivala sam se na sve strane i na kraju početkom lipnja prekinula roditeljski i bila 30 kalendarskih dana na go-u, nakon toga nastavila roditeljski i bez ijednog dana prekida između toga otvorila novi rodiljni
    imam punu naknadu i nisam morala predavati novi prosjek plaće
    bucka, ovdje se radilo o završetku roditeljskog i početku rodiljnog. I zato su ti uvažili prethodni prosjek.

Kod pipo14 radi se o završetku roditeljskog i otvaranju bolovanja uslijed komplikacija u trudnoći, što se drugačije gleda.

Na kraju krajeva, to je ona situacija za koju sam joj i dala preporuku.

pipo14 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

A skoknut ču do posla da vidim šta oni kažu,jel mogu kako pomoči sa tim godišnjim.Ja radim u školi,a kod nas se g.o.koristi u ljetnim mjesecima i za vrijeme nekih praznika,e sad da li to ovisi o ravnatelju,a vidjet čemo,javim šta sam iskombinirala,hvala

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •