Citiraj samamama prvotno napisa Vidi poruku
citaj uvodno pitanje. otac ne dolazi vec dvije godine i zeni su u centru ispravno rekli da ne trosi novce na promjenu presude bezveze jer sa njom nece dobiti nista.

kako mislis da bi sud rijesio ovo ? o kakvoj zakonskoj ogradi ti ovdje govoris? mislis da bi bilo u redu da otac uzme dijete za bozic recimo, ako to isto dijete nije vidio 2 godine?
treba malo u svakoj situaciji razmisliti i o zastiti djeteta.
Da moje dijete nije vidjelo oca dvije godine, ma nema tog zakona koji bi me natjerao da dijete dam strancu, pa taman taj stranac bio biološki otac. tu se radi prvenstveno o zaštiti djeteta, a ne nikakvim zakonskim ogradama
Otac mog djeteta već godinu dana nije ni dolazio ni na bilo koji način kontaktirao dijete...e sad mene zanima ako on i kada se odluči doći po dijete što napraviti? mislim svjesna sam da je na snazi i dalje posljednja Odluka suda o viđanju (koja se mijenjala doduše 3 puta) , i znam da ukoliko ne bi dozvolila ocu da uzme dijete nakon god. dana, da me normalno može prijaviti....a koga ići pitati, u czss? ovdje je stvar o loptanju sa djecom, a djeca nisu lopta......pa neka mi neki zakon objasni koliko je to dobro za dijete da se otac pojavi nakon godinu, dvije, pa opet ništa itd itd.... ili si otac ili nisi, ako misliš sudjelovati u odgoju onda budi tu stalno