Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3132

Tema: yours in free thought (ireligiozni topic)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

I ja sam danas pročitala tu vijest. I nisam se začudila. Neki ljudi prodaju ispite iz anatomije, neki crkvenu zemlju...Jednako loše. Ali, sasvim shvatljivo. Ljudi su...A ljudi su podložni tome da pokleknu, samo zavisi od pojedinca hoće ili neće.
    No, ne prodaju svi profesori ispite, ni svi svećenici crkvenu zemlju, svagdje ima loših ljudi. A, srećom i dobrih i poštenih.

Banned
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    I ja sam danas pročitala tu vijest. I nisam se začudila. Neki ljudi prodaju ispite iz anatomije, neki crkvenu zemlju...Jednako loše. Ali, sasvim shvatljivo. Ljudi su...A ljudi su podložni tome da pokleknu, samo zavisi od pojedinca hoće ili neće.
    No, ne prodaju svi profesori ispite, ni svi svećenici crkvenu zemlju, svagdje ima loših ljudi. A, srećom i dobrih i poštenih.
    naravno, samo u moru korpucije, lazi i prevare na svakom koraku, kako znati tko je zavrsio primjerice medicinu, pravo, ekonomiju, promet i sve ostale fakultete u zemlji nam (osim FER-a!) bez ijednog kupljenog ispita? a rezultate toga mozemo zorno vec godinama pratiti po nasim bolnicama, gospodarstvu, upravljaju budjetima, infrastrukturi, politici, sudovima i na koncu korumpiranosti kojoj nema kraja.

inace, ne, kupovina ispita uopce nije normalna stvar niti je sasvim shvatljivo. i da, trebalo bi nas to sve i cuditi i iznenaditi, a ne da to ovako banaliziramo i svodimo na nesto sto je normalno i sto se podrazumjeva jer eto nisu svi ljudi posteni.

jasno mi je da je optika u hrvatskoj pomaknuta, to srecem na svakom koraku, ali u niti jednoj drugoj pravnoj drzavi kupovanje ispita na sveucilistima se ne smatra shvatljivim. niti se takve stvari uopce dogadjaju, ne zato sto su ljudi u nekoj drugoj zemlji posteniji, vec sto sustav i mentalitet tog naroda nije sutavno i korijenito korumpiran i izokrenut na glavacke do te mjere da ljudi te zemlje vise niti ni primjecuju koliko su zabrazdili u svojim promisljanjima. tu onda dolazimo do kljucne stvari, a to je da se vise ne radi samo o pojedincima.

a sto se tice svecenika nimca i pape, poanta je takodjer bila ponesto drugacija, pogotovo s obzirom da se nalazimo na topicu koji se pokusava kriticki osvrnuti na dogmu i religijsku doktrinu..

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj moia prvotno napisa Vidi poruku
    naravno, samo u moru korpucije, lazi i prevare na svakom koraku, kako znati tko je zavrsio primjerice medicinu, pravo, ekonomiju, promet i sve ostale fakultete u zemlji nam (osim FER-a!) bez ijednog kupljenog ispita? a rezultate toga mozemo zorno vec godinama pratiti po nasim bolnicama, gospodarstvu, upravljaju budjetima, infrastrukturi, politici, sudovima i na koncu korumpiranosti kojoj nema kraja.
    a taj fer si ti završila, ha?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •