leonisa petljas kao i vecinom, silno se trudis kroz ovih svojih 12000 postova biti pametna i ediucirana, a u biti vise od pola tvojih upisa, kao i jos nekih tvojih druzica nisu nista vise nego naklapanja tipicna za babska sjela na zalost. da si imalo aktivna u akadamskeim krugovima hrvatske znala bi jako dobro o cemu govorim, i niti bi moje upise dozivaljvala kao desante. no moja greska sto se uopce dozvolim spustiti na tvoj nivo, ali posto se grcevito upires da te zamjetim, da ti odogovorim kratko. niti gledam niti pazim tko sto pise ne zanimaju me avatari niti vodim racuna o tome, ali da povuce me povremeno neka po xy opetovana glupost koju procitam a na koju nitko ne reagira i tek naknadno uocim da se u biti radi uvijek o jednim te istim avatarima.
sto se tice fer-a, kao sto rekoh nisi upucena i krivo zakljucujes. skaces prije nego kazes hop, tipicno za osobe koje su uvjerene da znaju puno, a zapravo znaju malo, ali samim time su i agresivnije i glasnije i sveprisutnije. fer je jedinstveni svijetli primjer hrvatskih fakulteta i zbog toga je to ujedno i jedina hrvatska diploma koja vrijedi vani, sa kojom mozes dobiti posao van granica hrvatske bez daitko tvoje steceno znanje dovodi u pitanje. izuzimanje fera nije generaliziranje, vec ono sto bi hrvatska sveucilista trebala biti.
medjutim to nisi procitala nigdje u dnevnim novinama ili zutoj stampi pa mi je svakako razumljivo da to vidis kao generaliziranje, a s obzirom na tvoje postove kako i na temelju cega donosis sudove.
i ne nisam studirala na feru, na moju veliku zalost.
a kakve ovo sve veze ima sa temom? vrati se lijepo na prvi post i prvu stranicu ovog topica i prodji sve postove napisane do sada, pa mi reci, o cemu tocno ovisi taj obavezni vjeronauk u hr skolama i opcenito taj nas obrazovni sustav o kojem se zapravo diskutira?
a onda se vrati na moj post o sagregaciji u vukovaru o kojem ste diskutirale prije mog uleta, pa mi definiraj sto je tocno sagregacija i sto se tocno podrazumjeva pod cinjenicno stanje? niti jedno niti drugo ovdje navedeno nema veze ne samo sa temom, nego nema apsolutno nikakve veze sa onime sto se dogadja u vukovaru. najvise sto bi se u tom kontekstu moglo govoriti o nekoj vrsti samoizolacije, ali o sagregaciji!? i onda jos sagregaciju u vukovaru nazivati cinjenicnim stanjem!?
tako da leonisa, budi tako ljubazna pa sljedeci puta probaj malo promisliti prije nego sto pocnes skakati.