Pokazuje rezultate 1 do 50 od 64

Tema: Tuš kada, kamenac, folija za staklo?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Ima arf professional, neki gadan otrov, uglavnom, kad voda dođe na njega, napravi neku reakciju i spere svaku naznaku kamenca. Ono, super, al sam ga izbacila jer se bojim da ćemo bit radioaktivni ako time budem prala... Ne znam, možda ti on može biti od koristi. Inače, ja sam ga koristila u kuhinji, a vidiš, možda za kupaonicu nije tako opasan?

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj Ifigenija prvotno napisa Vidi poruku
    Ima arf professional, neki gadan otrov, uglavnom, kad voda dođe na njega, napravi neku reakciju i spere svaku naznaku kamenca. Ono, super, al sam ga izbacila jer se bojim da ćemo bit radioaktivni ako time budem prala... Ne znam, možda ti on može biti od koristi. Inače, ja sam ga koristila u kuhinji, a vidiš, možda za kupaonicu nije tako opasan?
    Ne dolazi u obzir nikakvo premazivanje. Jedno je mazati vjetrobransko staklo auta, prozor i sl. , a drugo unutrašnjst tuš kade, šta ja znam šta se od toga polije, razlije i ocijedi pa na kožu meni, mužu i djeci, ili dolje po stopalima, pusti kemiju.

Idem ja danas po tu foliju. Kupit ću neku vedrih boja da još i osvježim prostor.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •