Pokazuje rezultate 1 do 23 od 23

Tema: Porod doma uz stručnu osobu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Pa dajte onda zeni kontakte primalja koje ilegalno rade u RH, ionako je javna tajna da se to moze dobiti na ovom forumu.Bolje i to nego da se porodi sama doma, kao neke jako hrabre i pametne forumasice koje su za svoje price dobivale smjalice.

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa Vidi poruku
    Pa dajte onda zeni kontakte primalja koje ilegalno rade u RH, ionako je javna tajna da se to moze dobiti na ovom forumu.Bolje i to nego da se porodi sama doma, kao neke jako hrabre i pametne forumasice koje su za svoje price dobivale smjalice.
    mislim da svaka žena koja ispriča priču s poroda, kakav god taj porod bio, na ovom forumu dobije smajliće

ja bih stvarno voljela znati tko je kontakte primalja dobio na ovom forumu, jer, ja znam da ja nisam. Isto tako znam da nikad ne bih dala kontakt svoje primalje nekome tko se registrira na forum i to traži. Ne bih. Dala bih nekome koga znam i u koga imam povjerenja.
    mislim, koja je razlika u tome da daš kontakte svakome tko spomene da bi možda rodio doma, ili da ih javno napišeš ovdje? nikakva

a opet si mislim, ako je neka žena čvrsto odlučila rodit doma, naći će način da dođe do broja telefona.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj puntica prvotno napisa Vidi poruku
    mislim da svaka žena koja ispriča priču s poroda, kakav god taj porod bio, na ovom forumu dobije smajliće .
    Da, u tome i je problem. Po meni, ona koja tako ugrozava zivot svog djeteta po meni ne zasluzuje jos i publicitet i smajlice.

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Da, u tome i je problem. Po meni, ona koja tako ugrozava zivot svog djeteta po meni ne zasluzuje jos i publicitet i smajlice.
    a čuj, tko ugrožava život svoga djeteta - tu bi se dalo raspravljati.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj puntica prvotno napisa Vidi poruku
    a čuj, tko ugrožava život svoga djeteta - tu bi se dalo raspravljati.
    A cuj, neasistirani porod kod kuce ili uz ilegalnu babicu tesko da ga ne ugrozava.

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

A cuj, neasistirani porod kod kuce ili uz ilegalnu babicu tesko da ga ne ugrozava.
    ilegalna babica je i dalje - babica. osoba koja je dovoljno stručna kad je uz tebe u bolnici, a kad dođe do tebe doma automatski gubi stručnost, ili...?

nine avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

ja ne poznajem nikog zadnjih 30god tko se porodio doma, na cesti, u autu, na trajektu da je s tim ugrozio život svom ditetu ili da je nešto pošlo po zlu, ali znam jako puno njih koji su naštetili sebi i svom djetetu porodivši se uz "pretjerano" asistiran porod u bolnici....

btw. danas sam saznala da i MMova rodica nije stigla dočekat prvu pomoć pa je porodila njegova nona , a prija mi je prije godinu rodila putem do Pule... svi su živi, sretni i zdravi....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •