Pokazuje rezultate 1 do 50 od 57

Tema: Loš spermiogram - oligoasthenozoospermia

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

A sorry, skuzih da mi se ne vidi potpis tu... Uglavnom, oduvijek imamo malo spermica koji nisu neki plivači (0% progresivno pokretnih i samo 10% pokretnih)hvala bogu, barem su nam morfoloski ok. Jedan od razloga je i proširena vena pored lijeve mosnje koja dodatno zagrijava plivače pa im tako šteti... Ostale razloge nisu uspjeli dokučiti jer samo ovo ne može utjecati da spermiogram bude toliko loš. Uglavnom što se tiče te operacije već sam napisala...

mostarka86 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj 123beba prvotno napisa Vidi poruku
    Jedan od razloga je i proširena vena pored lijeve mosnje koja dodatno zagrijava plivače pa im tako šteti...
    eh, to je to što je i nama rekao. otići ćemo po još jedno mišljenje,u svakom slučaju, a i prazgovarati sa MPO doktorima, jer ipak se oni razlikuju od drugih dr. kada sam operisala endometriozu i otišli MPO dr.rekao mi je da bi bilo bolje da nisam je operisala, jer mi nije jajnike zahvatili, ni bila prevelika, da sam mogla normalno u postupak sa njom.
    da nam se opet ne bi desila kolizija, porazgovarat ćemo i tražiti druga mišljenja.
    bila sam uvjerena u operaciju kada sam čula urologa šta priča, ali sada sam se dosta pokolebala...vidjet ćemo kroz koji mjesec šta ćemo. idemo svakako u postupak u 11/12 mj. sad ćemo se na to usredotočiti...

hvala vam od

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •