Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 51 to 64 of 64

Thread: Tuš kada, kamenac, folija za staklo?

e to mene zanima, sa čim namazati/našpricati ili što već da otpusti,pa da ga skinem

jer u protivnom mi treba cijeli dan, a na kraju nije ni sve kako treba jer nema šanse da sa nekih dijelova skinem silikon koliko je nezgodno

http://www.bison.net/en/products/663...icone-remover/

ovo je nešto što sam iskopala, ali muž nije našao nigdje, ni u Bauima niti na još par mjesta

Trina's Avatar

Quote Originally Posted by marta View Post
    Trino crna, u Bagaru postoji smjesa kojom se namaze silikon da omeksa i lakse se skine, nije skupo.
    ma da? A ja ko luda to svake godine (ma da ne lažem bezveze, to ja muža natjeram da radi)

Mi smo nedavno razbili staru kupaonu i napravili dvije male. U staroj smo imali ovaj prozirni silikon koji je nakon par mjeseci pocrnio. Vodomeštru sam rekla da neću nikakv silion. Umirio me malo kad je rekao da postoji taj bijeli silikon, namjenski za sanitarije...evo već tri mjeseca ne mijenja izgled niti svojstva.

Kamenac s tuškabine očostim 2 puta tjedno. Ostale dane ne zamjećujem kamenac jer sam ako odlučila. Pa čovječe ne mogu se ubiti radi blistave kuće...

Mayato prekrasan ti je blog. Za razgalit dušu u smiraj dana...čitat ću te češće.

Ajme kolike greške u pisanju. Idem spavati.

marta hvala

ovo prvo ne znam gdje bi nabavila, ne znam njemački, pa ne znam prevesti kako se koristi
    ovo zadnje vidim da je više za neke tanke ostatke silikona
    najbolje mi zvuči ovo u sredini, a toga nema kod mene, morala bi žicat nekog s tog područja da mi kupi i pošalje ili da zovem direkt tamo da mi možda stave na poštu, uglavnom, najbolje zvuči

Kosjenka's Avatar

Quote Originally Posted by spajalica View Post
    ja mislim da svi na forumu znaju kako ja ne volim svoje plocice u kuhinji, no do nekog boljeg zivota morat cu ih gledati
    a jesi ovo vidjela http://www.ebay.com/sch/i.html?_trks...1700&_from=R40

Osoblje foruma apricot's Avatar

Quote Originally Posted by Kosjenka View Post
    joj
    kuhinja bi s time izgledala ko šoferska kabina

Kosjenka's Avatar

, uzorci jesu za past u nesvjest ali evo postoji folija koja može pored štednjaka. Možda jednog dana bude i jednobojna neka, ili bi se mogla staviti obična folija, a na kritično mjesto nešto sa što prihvatljivijim uzorkom.

Quote Originally Posted by ljiljan@ View Post
    Mi smo nedavno razbili staru kupaonu i napravili dvije male. U staroj smo imali ovaj prozirni silikon koji je nakon par mjeseci pocrnio. Vodomeštru sam rekla da neću nikakv silion. Umirio me malo kad je rekao da postoji taj bijeli silikon, namjenski za sanitarije...evo već tri mjeseca ne mijenja izgled niti svojstva.
    Ima li šanse da ga pitaš kako se to zove i gdje se kupi. Meni pun kufer ovog crnježa, je da je na rubovima i gosti ga ne vide, osim ako će se kupati kod mene, ali ja vidim.

Inače, zalijepila sam folju, izgleda fakat dobro.
    S tim da, na žalost, nema onaj efekt vitraja iz jednostavnog razloga što iz unutrašnjosti tuš kade ništa ne svijetli prema van.
    Zato se ta čuda stavljaju na prozore jer kroz njih dopire svjetlo.
    Svejedno izgleda dobro, a koliko će izdržati vidjet ćemo.

Osoblje foruma apricot's Avatar

spusti knaufom strop iznad kade i ubaci 4 led lampe
    pa će vitražirati

taj silikon se naprosto zove bijeli silikon
    nije loše uzeti onaj koi u sebi ima fungicida
    Last edited by apricot; 26.10.2012 at 10:21.

Quote Originally Posted by apricot View Post
    spusti knaufom strop iznad kade i ubaci 4 led lampe
    pa će vitražirati

taj silikon se naprosto zove bijeli silikon
    nije loše uzeti onaj koi u sebi ima fungicida
    Kada je zatvorena (kineska), već ima strop, ima i svoju lampu na stropu, ali je slabo svjetlo (a i neću da stalno gori) .

Već su neki spominjali da su stavljali fungicidalni silikon pa nikom ništa. No, kod iduće zamjene silikona svakako ide bijeli (koji isto može postati crni, zar ne ,ako nije neki spešl)

Osoblje foruma spajalica's Avatar

ajmo redom
    ZO ne znam kako se zovu sredstva, samo sam napomenula sta moraju imati za skidanje silikona, ali marta je tu vec odradila posao.
    Kosjenka hvala, ali mislim da cu nakon ovih dezena ipak jos gledati moje plocice
    Apri nasmijala si me u ovo tmurno jutro

Nena bas se zove silikon za santiarije, a zapravo je silikon koji sadrzi fungicide. ali kako sam vidjela nekima ni to nije pomoglo
    nama je taj uvijek bio OK.

Page 2 of 2 FirstFirst 12