I mi smo startali kasno, prvo dijete s 29, skoro 30, i eto me, u idućih 10 godina, 4 komada, to je poso

.
Kako mi sad sve djeluje idilično, išla sam odvrtiti film, uf, nije baš bilo. I mi smo čekali da se skućimo, ali ništa od toga, radila sam već 7 godina, ali stalno honorarno i znala sam da tako nema ni porodiljnog, ni stana, muž samo povremene posliće imao, zato smo čekali s djetetom, ali ništa, sat otkucava, odlučili smo se na prvo i tek tada dobih stalni posao (a mogli su me isto tako i šutnuti, po starom hrvatskom običaju ).
Prvu godinu je MM čuvao malu jer je bio bez posla, onda jaslice, ni s drugom nisam bila na cijelom rodiljnom, isto sam ranije išla na posao, čuvala ju je čuvalica, do jaslica. Onda je tek mm dobio stalni posao. Pa s trećom trudnoćom još bolji posao, pa s četvrtom još bolji

(ako tako nastavimo, di nam je kraj).
S trećom sam išla raditi s godinu i pol, sad ne znam kad ću, valjda s dvije godine, na pola radnog vremena ili nešto povremeno, ne znam još. Da nije šugavog kredita, ne bih razbijala glavu.
Kako su žene različite. Meni svaka trudnoća uredi hormonalni sustav, sve mi se zdravstvene tegobe poprave, sad sam ko leptirica.