Pokazuje rezultate 1 do 50 od 82

Tema: Zakon o pomognutoj oplodnji, NN br. 86/12 (NOVI)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

a sada bismo svi trebali popratiti kakvi se zameci zamrzavaju po klinikama, naime ja ne znam imaju li naši embriolozi neke stroge smjernice o minimalnoj propisanoj kvaliteti embrija podobnih za zamrzavanje ili to ovisi isključivo o njihovoj prosudbi...

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj Argente prvotno napisa Vidi poruku
    a sada bismo svi trebali popratiti kakvi se zameci zamrzavaju po klinikama, naime ja ne znam imaju li naši embriolozi neke stroge smjernice o minimalnoj propisanoj kvaliteti embrija podobnih za zamrzavanje ili to ovisi isključivo o njihovoj prosudbi...
    uf.. možeš si misliti Argente što imaju svi zajedničke smjernice....... nakon Milinovića, nakon potpuno netransparentnog rada protekle tri godine, nakon nikakvih provjera i kontrola, možeš misliti sad naglog buđenja i zajedničkih smjernica kojih se svi drže................ uf, da, da, da živimo u nekoj uređenoj državi - možda... ali u Rvatskoj...? U zemlji Sanadera, trenutno nove Watergate afere? U zemlji u kojoj niti jedan liječnik (ne znam za biologe) nije zaradio trajno oduzimanje licence liječničke? No chance.....................

Sve je to stvar njihove prosudbe rekla bih..................

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •