Pokazuje rezultate 1 do 50 od 600

Tema: Koja kolica preporučate?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Jesen u meni avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Sonata, Mamas&papas kolica drže u Pikolu u Ulici Hrvatske Republike. Bila sam neki dan tamo. Ne sjećam se cijene. Sjećam se jedino da su tete rekle da su kompatibilna s Maxi cosi auto-sjedalicama.
    Ja sam se zapalila za Chicco trio fun enjoy i to ljubičasta. Koštaju oko 3000 na akcijama, a nadam se da će biti i nekih zgodnih sniženja oko Božića .

karla 1980 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Sorry cure sto upadam, samo zelim reci svoje iskustvo. Mi smo imali maxi cosi Mura 4 i bila su mi preteska, imala sam carski, izašla iz bolnice sa 49 kg (poslije poroda) tako da su mi kolica bila uzasan napor svaki puta kada sam ih vadila i stavljala u prtljaznik. Svakako ih probajte u dućanu podići a ne samo gurati.

sonata avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj Jesen u meni prvotno napisa Vidi poruku
    Sonata, Mamas&papas kolica drže u Pikolu u Ulici Hrvatske Republike. Bila sam neki dan tamo. Ne sjećam se cijene. Sjećam se jedino da su tete rekle da su kompatibilna s Maxi cosi auto-sjedalicama.
    Ja sam se zapalila za Chicco trio fun enjoy i to ljubičasta. Koštaju oko 3000 na akcijama, a nadam se da će biti i nekih zgodnih sniženja oko Božića .
    Oprosti, nekako nisam skuzila tvoju poruku. Hvala ti na informaciji!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •