Pokazuje rezultate 1 do 50 od 50

Tema: Rasprodaje u 2012.

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ambrosia avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Citiraj baka prvotno napisa Vidi poruku
    Dozvolite mi da se pokušam zabaviti sa vama na temu izbora prostora za Rodinu rasprodaju.
    @ambrosia: Paviljon broj 6 je stari-ji, jer je izgrađen 1957.g. (autor Marijan Haberle, koji je autor i KD Lisinski), a paviljin 7a je dogradnja tzv. Austrijskog paviljina izvedena 1987. g. (autor Đivo Dražić, koji je ušminkao i čitav ulazni portal Velesajma). Za rodinu rasprodaju, ali i za većinu događanja na Velesajmu ti prostori su sve neadekvatniji, jer "Sustav pojedinačnih sajamskih paviljona i otvorenih površina potrebno je zamijeniti velikim zatvorenim fleksibilnim prostorima koji omogućavaju brzu preobrazbu vezanu za sajamske programe." (prepisano iz časopisa Prostor).
    Na kraju kada zamišljam idealno mjesto za Rodine rasprodaje, za mene bi to bio prostor Muzeja suvremene umjetnosti. Ulaz bi bio kroz vrata, a izlaz kroz Hollerov dvostruki tobogan.
    eh bako, bako...hvala na ovom prosvjetljenju - ali ja sam mislila da li je "stari" onaj koji smo dosad koristili ili "novi" od prošle rasprodaje
    ali ovo za muzej suvremene umjetnosti - nije loša ideja

baka avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Citiraj ambrosia prvotno napisa Vidi poruku
    eh bako, bako...hvala na ovom prosvjetljenju - ali ja sam mislila da li je "stari" onaj koji smo dosad koristili ili "novi" od prošle rasprodaje
    ali ovo za muzej suvremene umjetnosti - nije loša ideja
    Da, znam na što si mislila, ali eto malo sam htjela začiniti temu. Zapravo primijetila sam da je oko organizacije Rodine rasprodaje toliko "nevidljivog" posla da se ne stigne nešto posebno lickati, obilježavati i ukrašavati taj prodajni prostor (koji je zapravo bezličan). Logično mi je onda došla ideja da bi se ovakav zanimljiv i društveno koristan sadržaj mogao smjesti kao happening u neki pogodan i atraktivan prostor, tipa MSU.
    A da se silno želim spustiti tim toboganom, može se pročitati između redaka.

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj baka prvotno napisa Vidi poruku
    Da, znam na što si mislila, ali eto malo sam htjela začiniti temu. Zapravo primijetila sam da je oko organizacije Rodine rasprodaje toliko "nevidljivog" posla da se ne stigne nešto posebno lickati, obilježavati i ukrašavati taj prodajni prostor (koji je zapravo bezličan). Logično mi je onda došla ideja da bi se ovakav zanimljiv i društveno koristan sadržaj mogao smjesti kao happening u neki pogodan i atraktivan prostor, tipa MSU.
    A da se silno želim spustiti tim toboganom, može se pročitati između redaka.
    prostor je takav kakv je, i ja zbilja ne vidim nacina da ga ukrasim, ni doma nisam bas sposbna na tom planu, sto mogu svi koji su bili kod mene i potvrditi
    ali baka vas cinizam mi je sve drazi i drazi, sto se tice tobogana, mozemo se organizirati i nakon sto zatvorimo vrata ZV u subotu svi koji smo tamo mozemo otci i supistit se za nagradu niz tobogan, vjerujem da bi svi bili odusevljeni takvom idejom. ja takdjer nisam jos letila niz tu cijev.

Ambriosa stari paviljon je 7a, onaj na koji su uglavnom svi navikili.
    http://www.zv.hr/UserDocsImages/slik...b/planOpci.pdf

baka avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    prostor je takav kakv je, i ja zbilja ne vidim nacina da ga ukrasim, ni doma nisam bas sposbna na tom planu, sto mogu svi koji su bili kod mene i potvrditi
    ali baka vas cinizam mi je sve drazi i drazi, sto se tice tobogana, mozemo se organizirati i nakon sto zatvorimo vrata ZV u subotu svi koji smo tamo mozemo otci i supistit se za nagradu niz tobogan, vjerujem da bi svi bili odusevljeni takvom idejom. ja takdjer nisam jos letila niz tu cijev.

Ambriosa stari paviljon je 7a, onaj na koji su uglavnom svi navikili.
    http://www.zv.hr/UserDocsImages/slik...b/planOpci.pdf
    poštovana @spajalica, ja ovo prihvatila kao kompliment (recimo da nisam išla gledati u Klaića po ci.....).
    A što drugo nego respect za nekoga tko odabere nick po jednom od 100 najvažnijih izuma čovječanstva.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •