Pokazuje rezultate 1 do 26 od 26

Tema: imam viška mlijeka, grudi pucaju, mali spava-hitno link ili odgovor

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj sasa prvotno napisa Vidi poruku
    uf, skroz te razumijem, po oba poroda imala sam (pre)veliku produkciju i prejaki let down. madrac je svaku noć bio natopljen mlijekom, nikakvi troslojni ručnici nisu pomagali. beba se mučila da uhvati cicu, izdajala sam se kad god bi mi pritisak bio prejak, malo, da popusti. najgore bi prošlo kroz deset dana, mlijekom sam zaljevala travu ispred kuće, nisam imala živaca ni volje da ga spremam. no i sad, beba ima 4 mjeseca, ponekad ju mlijeko davi, a ja i dalje moram nositi jastučiće jer inače hodam flekava po svijetu...
    ko da si mene opisala, samo nemam travu oko kuce al imam tepih, laptop mi jos uvijek ima mrlja od kapljica, kauc je sav usiren, madrac ne racunam, tamo gdje je mlijeko palo na parket+njeno bljuckanje je opasan po zivot jer je sklizak za slomit vrat...s njenih 4 sam konacno prestala nosit jastucice, no jos uvijek sam imala turbo mokru tetru koja je stajala na sisi koju ne doji preko noci. jastucici su se na kratko vratili nakon skoka s 5 i pol.

nine, to je normalno, i super da je odmah kad se rodio bio na sisi, i tu noc.
    i moja je bila jos s pupcanom na sisi i 2h u rodilistu te prvu noc bez prestanka. samo mi nije napravila ragadu. pazi na pravilan polozaj.
    ako ti je dojka tvrda onda ju trebas omeksati da mlijeko lakse krene i to radis ok.
    isto tako cesci podoji i beba ti za 5 dana spava ok.
    jel ti lijeva uvucena ili ravna bradavica kad kazes da ju izvlacis izdajalicom?
    Posljednje uređivanje od leonisa : 04.11.2012. at 12:27

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •