Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: Sumamed i dojenje-molim pomoc!!!

Idnom avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno Sumamed i dojenje-molim pomoc!!!

Moram bez odgadjanja popiti kuru sumameda od 500 mg (3 tablete kroz 3 dana). Bas mora biti taj antibiotik.
    Imam bebu od 7 tjedana koju iskljucivo dojim. Ne znam kako da to sad izvedem, jedna od mogucnosti je sljedeca pa me zanima sto mislite:
    Nahranim bebu, popijem antibiotik, umjesto sljedeceg podoja bebi dam adaptirano, a ja se izdojim i kasnije nastavimo s dojenjem.
    Koliko zapravo treba vremena da sadrzaj tablete udje u mlijeko?
    Svi savjeti su dobrodosli! Samo vas molim da se ovo ne pretvori u diskusiju o antibioticima jer ja bas sumamed MORAM popiti.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

onda ga popij
    i nastavi normalno dojiti

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Prvo sam prestala dojiti zbog doksiciklina, ali već je imao 17 mjeseci pa nije bilo tako bed. Meni je bilo teže nego njemu.
    Kad sam rodila drugo. Na Sv. Duhu mi je pedijatrica rekla da sam slobodno mogla nastaviti.
    Valjda su mišljenja da je veća korist od dojenja, nego šteta od antibiotika.

Rekla mi je koja dva tipa lijekova se ne smije piti dok dojiš, ali sam zaboravila ime, ali znam da je rekla da mi je onda tako loše da mi je dojenje zadnja stvar na pameti

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku
    onda ga popij
    i nastavi normalno dojiti
    x
    tako sam i ja napravila
    nisam se izdajala, nisam davala adaptirano ni ništa
    dojila sam normalno

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Ja sam s drugim sinom popila summamed kad je imao tri mjeseca, i nakon što sam zvala onu agenciju za lijekove, jednostavno sam ga pila nakon podoja i pokušala namjestiti da to bude onaj podoj nakon kojeg dijete najviše vremena ne jede. I dojila sljedeći podoj normalno. I svi smo danas dvije i po godine kasnije živi bez vidljivih posljedica... I dijete nije bilo boležljivije ili išta nego prije.

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Takodjer sam pila turu sumameda dok sam dojila (lijecnik dopusti, ja provjerila).

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ja sam takodjer pila sumamed za vrijeme dojenja. moj lijecnik je zvao pedijatra da provjeri da li mogu dojiti za vrijeme dok ga pijem. dobili smo balgoslov.

Idnom avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Hvala svima na odgovorima!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •