Moje 1,5 godišnje dijete voli tulumariti od malih nogu. Kad god da se digla, u pola sedam, osam ili deset, ne želi zaspati prije ponoći.
Dnevno spavanje je u redu, zaspe bez problema, odspava sat i pol, dva, lako zaspe (uspavljuje se na cici, u jaslicama ne znam kako, ali spava).
Ali zato navečer ne želi zaspati prije ponoći, a još se budi i kad jednom konačno zaspe.
Odemo mi u spavaću sobu, i onda ona čvrlji na cici, pa kad zaključi da je dosta..počinje šou. Diže se, baca se po krevetu, a ja je sa zadnjim snagama hvatam da ne tresne na pod. Onda i ja zaključim da neće zaspati, pa je lijepo otpremim tati dole u sobu, ali onda se dere za mnom..
Pa ja zalegnem na kauč, a ona se igra..ali sve je to oko 23.30 ili ponoći kad bi tako malo dijete odavno trebalo spavati..a bome i ja, ali ona neće i neće.
I onda kad je konačno zrela za zaspati, ne da se pokriti. Ja je uspijevam pokriti tek kad zaspe. Dok je budna samo s nogicama sronda dole poplun i spava otkrivena. Pa tako po pet puta za redom, ja je oooprezno pokrivam, a ona se izbatrga i smlati poplun dole.
U vreću neće. Inače je živahna, vesela i odlično jede.
Utješite me, ima li još takve djece? I kad je to prestalo? Dijete je Bik po horoskopu.![]()

, ali ona neće i neće.
Odgovori s citatom

, no prošlo je samo od sebe( nakon mjesec dana
Može se to, kad si preumoran.
.