Pokazuje rezultate 1 do 50 od 78

Tema: Mamino zaspivanje za vrijeme dojenja i zajedničko spavanje

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj baka prvotno napisa Vidi poruku
    Nije dobro. To čoporativno spavanje, ne zna se tko koga uspavljuje, tko koga hrani, tko se s kime mazi...ne to nije dobro.
    Ne slažem se nikako s ovim.
    Točno se zna tko koga hrani, tko koga uspavljuje, tko se s kime mazi.

Ljubavni odnos obaviš u dnevnom ili u kupaoni na mašini, ma na tepihu ako nema gdje, a krevet postaje nešto sasvim drugo od ljubavnog gnijezda dok su bebe male.

Da nisu bili pored mene, ja ne bih mogla spavati, morala sam ih čuti kako dišu.
    Posve sam za spavanje zajedno prvih par mjeseci. Kod nas je raspored bio takav da sam ja na sredini, a krevetić do kreveta na strani gdje je beba. Kad malo porastu i ne jedu nego 1-2 puta noću onda mogu biti u krevetiću bez stranice prema meni.
    Kako rastu, sami požele svoj krevetić, krevet pa i sobu.
    Pa bračni krevet opet dobije svoje izvorno značenje, dok se ne rodi nova beba...
    Posljednje uređivanje od Beti3 : 09.11.2012. at 21:35

baka avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Ne slažem se nikako s ovim.
    Točno se zna tko koga hrani, tko koga uspavljuje, tko se s kime mazi.

Ljubavni odnos obaviš u dnevnom ili u kupaoni na mašini, ma na tepihu ako nema gdje, a krevet postaje nešto sasvim drugo od ljubavnog gnijezda dok su bebe male.

Da nisu bili pored mene, ja ne bih mogla spavati, morala sam ih čuti kako dišu.
    Posve sam za spavanje zajedno prvih par mjeseci. Kod nas je raspored bio takav da sam ja na sredini, a krevetić do kreveta na strani gdje je beba. Kad malo porastu i ne jedu nego 1-2 puta noću onda mogu biti u krevetiću bez stranice prema meni.
    Kako rastu, sami požele svoj krevetić, krevet pa i sobu.
    Pa bračni krevet opet dobije svoje izvorno značenje, dok se ne rodi nova beba...
    draga @Beti3, tako si to slatko sve opisala i opravdala, da mi je opet teško izreći ovo isto gore citirano i izrečeno. Naime, nekakovog reda treba biti, odluke su svakako interna stvar zajednice koja ih dijeli. Moje proživljeno i preživljeno iskustvo me poučilo, da sve što ne odradiš kako priliči, vrati ti se na odradu i doradu. I eto da budem zločesta do kraja, na čas sam se zapitala tko bi željela biti u tom i takovom kolopletu u toj ia tako organiziranoj zajednici...beba, mama, tata...veš mašina...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •