Pokazuje rezultate 1 do 50 od 582

Tema: AMH, godine i postupci

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

pozdrav svima, neznam da li to dobro radim,ali evo konačno sam se registrirala i želim s vama podijeliti svoje probleme s neplodnošću. Imam 35g i moj AMH je 3,0pmol/L, LH 4,21IU/L a FSH 9,54 IU/L.Nakon dvije bolnice (Sv.Duh i VV)sada sam kod dr. Kasum u Petrovoj i on mi je propisao 3mjeseca kontracepcije i ponoviti AMH ako je isti onda ništa od postupaka. Kako je uopće moguće da bude drugačiji?Tj.kako je uopće moguće da se poveća?6.god.sam u MPO vodama.

Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj beba35 prvotno napisa Vidi poruku
    pozdrav svima, neznam da li to dobro radim,ali evo konačno sam se registrirala i želim s vama podijeliti svoje probleme s neplodnošću. Imam 35g i moj AMH je 3,0pmol/L, LH 4,21IU/L a FSH 9,54 IU/L.Nakon dvije bolnice (Sv.Duh i VV)sada sam kod dr. Kasum u Petrovoj i on mi je propisao 3mjeseca kontracepcije i ponoviti AMH ako je isti onda ništa od postupaka. Kako je uopće moguće da bude drugačiji?Tj.kako je uopće moguće da se poveća?6.god.sam u MPO vodama.
    Zašto ništa od postupka?! Kako ti je doktor to argumentirao? U Petrovoj su i s nižim AMH išle u postupak.

Kyra Ars avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Citiraj beba35 prvotno napisa Vidi poruku
    Beba35, ma kako ništa od postupaka?! Kako ti je netko već rekao, koliko je cura ostalo trudno i s manjim AMH! Nije AMH jedini mjerodavan, antralni folikuli ti mogu pokazivati sasvim drukčiju sliku. Ne daj se obeshrabriti, ima i drugih doktora i drugih bolnica. Sretno!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •