-
Moram priznati da čitajući vaša iskustva da mi se javljaju mnogi mnogi upitnici izna glave, jer od 3 na glasu europskog rodilišta, kad čujem ovakve komentare zavrtilo mi se u glavi....pa zar je stvarno tako??? ja sam sada u 37 tjednu i bila sam na pregledu na ri poliklinici (jer mi ogtt nešto nije uredu, pa sada svaki tjedan moram na pregled tamo) moram prznati da sam stupila u kontakt a doktorima Fridl i Prodan (ak se ne varam) i oni su mi bili na pregledu super, sestre su isto na poliklinici me srdačno primile, ali uvijek bude onaj "ali" bila je i jedna jako mlada doktorica koja mi je radila vaginalni pregled nakon kojega otvoreno mogu reci da sam urinirala u gaćice jer nisam imala nimalo osjećaja što mi se dole dešava koliko je doktorica bila "nježna". S obzirom da se sada svaki tjedan moram upravo toj mladoj dami javiti moram priznati da su mi sad već oči pune susa tko će njezino "kopanje" preživjeti. To je što se tiče mog prvog iskustva u riječkoj poliklinici, e sad kako mi se bliši porod čitajući vaša iskustva u rodilištu, moram priznati da više ni sama neznam da li je pametno da rodim tu u rijeci, i koliko im se žustro moram suprostaviti da me ne "maltretiraju".....Ovo mi je prvi porod i nikad do sada nisam imala iskustva s nijednom bolnicom, ali svaki vaš savijet dobro dođe, ne samo meni nego i svima onima koji će roditi nakon mene i naravno kad i ja rodim svakako očekujte i moju priču koja će isto tako nekome pomoći....
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma