Pokazuje rezultate 1 do 28 od 28

Tema: Otvaranje doo za 10 kn - sto nakon?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Kosjenka, to vrijedi za obrt, za doo su drugaciji uvjeti, ali ne znam kakvi tocno. Mislim da d.o.o. moze otvoriti svatko, za sta god hoce.

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj marta prvotno napisa Vidi poruku
    Kosjenka, to vrijedi za obrt, za doo su drugaciji uvjeti, ali ne znam kakvi tocno. Mislim da d.o.o. moze otvoriti svatko, za sta god hoce.
    da, može ali nisam sigurna da može obavljati djelatnost bez kvalificiranog zaposlenika

Bumbalu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj Kosjenka prvotno napisa Vidi poruku
    da, može ali nisam sigurna da može obavljati djelatnost bez kvalificiranog zaposlenika
    u doo izgleda da moze. Za dobiti sanitarnu treba napraviti sanitarni pregled kojeg rade svi koji su u doticaju sa hranom (mesari, kuhari i sl)

obrt mi ne dolazi u obzir jer se ne zelim prekvalificirati i sl, s obzirom da bi mi to bilo dodatno zanimanje a ne glavno.-
    idealno bi bilo nesto tipa kucne radinosti...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Bumbalu prvotno napisa Vidi poruku
    u doo izgleda da moze. Za dobiti sanitarnu treba napraviti sanitarni pregled kojeg rade svi koji su u doticaju sa hranom (mesari, kuhari i sl)

obrt mi ne dolazi u obzir jer se ne zelim prekvalificirati i sl, s obzirom da bi mi to bilo dodatno zanimanje a ne glavno.-
    idealno bi bilo nesto tipa kucne radinosti...
    Sorry , ali malo ljudi bi kupilo kolače iz kućne radinosti...osim onih koji te poznaju .
    A takvima možeš peći i bez obrta...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •