Pokazuje rezultate 1 do 20 od 20

Tema: Ne zeli čitati

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    BP avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

thanks Peterlin, Cokolada
    Ipak je znaci to, mene naprosto bilo sram napisati
    Kod matematike ista stvar. On jednostavno ne moze zapamtiti da je 2+2=4 nego svaki put ide iznova brojati prste
    jucer smo morali pisati niz 543 543 i to je islo i onda je nakon 3eg pokusaja pogrijesio

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj BP prvotno napisa Vidi poruku
    thanks Peterlin, Cokolada
    Ipak je znaci to, mene naprosto bilo sram napisati
    Kod matematike ista stvar. On jednostavno ne moze zapamtiti da je 2+2=4 nego svaki put ide iznova brojati prste
    jucer smo morali pisati niz 543 543 i to je islo i onda je nakon 3eg pokusaja pogrijesio
    Ne brini, to je rješivo. Čokolada ti je rekla - s takvim djetetom treba razraditi načine kako da sam sebi pomogne. Teško mi je napamet govoriti, to je najbolje rješavati s logopedom i učiteljem jer za svako pojedino dijete treba razraditi način učenja koji paše baš njemu, ovisno što mu ide bolje, a što zapinje.

Možda ćeš trebati raditi malo više s njim doma, svakako je dobro i da učitelj to ima u vidu i prilagodi mu metode, ali ide to.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Samo da dopunim trenutnim događanjem - moj petaš sada slaže knjige, pjeni se na brata i traži da mu ovaj čita raspored (što ne dozvoljavamo - svatko mora knjige složiti samostalno).

Znam ja u čemu je problem - nema ba teorije da ovaj zapamti koje sve predmete treba strpati u torbu. Nema šanse! Dresiram ga da slaže predmet po predmet, jer kad pokušava zapamtiti dva ili više, to redovito ispada loše.

Bila danas na informacijama - sve ok, same četvorke i petice, ali ove sitne praktične stvari me koji put dovode do ludila... Ne zato što ne može konkretno zapamtiti ušljivi raspored, nego zato jer ne bi poslušao što mu govorim već godinama, taman sjekire padale...

(Kaj me još čeka u pubertetu??? Da se razumijemo, nije uvijek tako, ali u situacijama stresa i umora redovito je...)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •