Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1206

Tema: Pokloni za nadolazece praznike?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj superx prvotno napisa Vidi poruku
    Čitam tu za darivanje ne znam koliko puta. Mi darijemo za sv. Nikolu i to neku sitnicu i slatkiše, neke koje inaće ne jedu često, a za Božić igračku malo bolju i nešto za obući. Za novu godinu i tri kralja nema poklona, niti je kod nas bio takav običaj ikada,
    ja za sv. Nikolu poklonim neki slatkiš ili nešto što sam im ionako mislila dati, što im treba. Ove godine sam mislila sat starijem kupiti ali neću ju staviti u čizmu nego ćemo mu mi dati jel je zaslužio, pa red je valjda da ga i roditelji nagrade.
    Mislim da će u čizmu opet vaučer za kino.
    Što se tiče ostalih blagdana mirni su do uskrsa.
    BTW u pregovorima smo za psa, postoji šansa da nam u 12 mjesecu dođe jedna mala "pasica" i sad kada bi im mogla uvaliti nekako psa bor, samo nema šanse da to uspijem organizirati da do Božića bude negdje...

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Kosjenka prvotno napisa Vidi poruku
    BTW u pregovorima smo za psa, postoji šansa da nam u 12 mjesecu dođe jedna mala "pasica" i sad kada bi im mogla uvaliti nekako psa bor, samo nema šanse da to uspijem organizirati da do Božića bude negdje...
    Kosjenka, usvoji me.
    Meni bi to bio super-ultra-mega-max-THE poklon kojeg nista vise ne bi moglo nadmasiti.

Dobila sam, ali vec u srednjoj, psa koji je bio iznenadjenje, ali ne za Bozic, sjecam se jos dobro tog osjecaja (mama je jednostavno dosla jedan dan s njim kuci, nije mi prije spominjala nikakve planove o psu (dapace, nisam ni pitala jer je zgrada imala veto na kucne ljubimce, no bili smo pred selidbom u kucu).

Apropos slicica, stavila sam veto jer - cak nisu niti njen izbor. Naime, skolska pomocnica koja ih otprati na sk.bus im je pocela davati Ledeno doba 4 3D slicice ako je njihova grupica bila spremna na vrijeme, itd. Zapravo, ona ih dobije gratis jer se za 15 € kupljenog dobije 1 slicica (ne vrecica, slicica!).

E. se sama od sebe tih slicica nije sjetila, zapravo su nama (vise nama nego njoj) "nametnute".
    Za popuniti cijeli album, morala bih: ici u ducan u kojemu inace ne kupujem jer tamo nikad ne nalazim sve sto mi je na shopping listi, potrositi 15 € da bi mi na kasi dali 1 slicicu (ne vrecicu, slicicu!), i ostaviti ukupno u tom ducanu valjda 1000 € da bi popunila album. :grr:

Objasnila sam da taj ducan nije onaj gdje kupujemo ovo i ono (njene omiljene kekse i slicno), ako zeli album moze ga kupiti od dzeparca, pa da ima gdje staviti slicice koje dobije od sk.pomocnice, ali da necemo mijenjati ducan radi slicica.....

Na kraju je zakljucila da nije sigurna da li zeli trositi dzeparac na to (rekla je da zeli stedjeti za pravi tablet za kraj 5. razreda, a mi da nadodamo koliko joj bude nedostajalo, jer ce joj tablet trebati za scuole medie).

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •