Ovo je za suze radosnice.... Bravo za malu hrabru palčicu![]()
Još malo pa ćete vi i kući kad je tako napredna i borbena
Tako mi je drago što je sve ok![]()
Držite se cure i tata naravno.
Uz vas smo u mislima i molitvama.
Bravo draga Mila!Samo lijepo rasti uz predivne roditelje![]()
Bravo divna mala djevojčice! Veselim se s vama.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Cesto pomislim na tvoju Palcicu i svratim vidjeti ima li kakvih novih vijesti od vas. Neizmjerno me veseli svaka cijest o napredovanju vase palcice Mile, tim vise sto znam jedne roditelje jednog malenog palcica od niti 900 grama koji se hrabro bori za svoj zivot.
Rekla mi je nedavno jedna sestra s neonatologije kako su tako maleno palcici najveci borci, pravi zilavci.
Od sveg srca navijam za cim brzim rastom i odlaskom kuci!
vibramo i dalje za malenu da što prije dođe kući ~~~~~~~~~~~~~~~~~
Bravo mrvice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da brzo budete skupa doma
još malo palčice mala i bit ćeš doma sa mamom i tatom
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~
...tisuće najljepših želja za malenu i vas,uz toliko pozitive nemože ni bit nego sve najbolje,još imate i anđelčića na nebu koji vas čuva...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
odlične vijesti. evo još vibrica da malena brzo što brže napreduje ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
![]()
Joj draga maybe baby, zako mi je teško ovo čitati...
Držite se zbog male curice, najviše što joj treba je vaša snaga.
A braco nek je čuva s neba.
bravo za napredak!
šaljem vibre da i dalje ide sve bolje~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
vibramo i sjetimo se malene djevojčice Mile.
![]()
Mama kako si? kako napreduje naša Mila?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Mila drž se i dokaži svima kakve smo mi Palčice zmajevi
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da što prije dođeš doma u svoj krevetac pa da te roditelji mogu čitav dan milovati, ljubiti
velka pusa
Evo mene...
Teško mi je jer bude naša princeza izgleda morala opet na operaciju....![]()
Opet su se javili problemi s mokrenjem, a te probleme izaziva taj Ductus botalli (to je kao neka arterija koja se kod na vrijeme rođene djece zatvori sama, a kod nje je otvorena). S tom operacijom bi odmah bilo bolje. Inače se taj ductus zatvara i lijekovima ali kod nje se ne može jer ima problema s mokrenjem , a ti lijekovi se izlučuju preko bubrega...Ufff...tako je teško jer znam da je ta operacija spas za nju, a s druge strane me strah jer bude joj to druga operacija u roku od mjesec i par dana.
Danas bi se trebali doktori sastati i odlučiti da li bude operirana...
Teško je sve to..Kad misliš da je sve ok onda opet šok... Ali to su nam doktori rekli da je to kod palčića tako...Za poboljšanje treba dugo, a komplikacije nastupe u minuti.
Ja vjerujem u nju jer vidim kakav je borac naša mala ljubav.![]()
Dobre vibre za curku. Ako trebaš bilo kakvu informaciju ili podršku zbog operacije srca možeš me kontaktirati (imamo iskustava), popodne sam doma pa ću ti poslati svoj broj na pp.
Drzi se Maybe baybe!
Svi ste vi borci, i Mila i njena obitelj. Nije lako, ali doci ce dan kada ce sve ovo biti iza vas i uzivati cete zdravi i sretni.
A Mila ce ovo izdrzati, jaka je, sto je vec dokazala, a i ne zaboravimo na njenog andjela cuvara, malog Svena, koji ce ju cijeloga zivota cuvati.....
~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Milijun ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~ za malenu Milu, koja je borac, i vjerujem da će sve dobro proći, te uskoro biti vesela zdrava djevojčica sa svojim roditeljima u svome domu!!!
mišiću mali, izborit ćeš se ti i narast velika i zdrava ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
držite se!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za Milu!![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uspjesnu operaciju i brz oporavak. Bravo za Milu i za roditelje, zelim vam jos vise snage i hrabrosti!![]()
Sretno maloj Mili! Sigurna sam da će ona i to bez problema prebroditi jer je borac sam takav
Šaljem puno pozitivnih vibri i hrpu poljubaca![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~
Malena Mila, za uspješnu operaciju i brz oporavak!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~
Mila, čuvaj nam se!![]()
Mila budi jaka, najjača za svoju mamu i tatu![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~ za malu snažnu Milu! A tebi draga i tvom dragom želim da čim prije uspavljujete Milu u njenom krevetiću doma![]()
Puno vibrica~~~~~~~~~~~~~~~ za malenu Milu,pravog borca.
Roditeljima svaka cast na tolikoj snazi..sve ce bit ok
~~~~~~~~~~~~~~~~ za Milu,za uspješnu operaciju i brzi oporavak!!!
Za Milu i drage doktore, nek operacija, ako je toliko potrebna, prođe u savršenom redu!