Pokazuje rezultate 1 do 50 od 146

Tema: prekooceanski let s malom bebom

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Freja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Da, tako bi bilo u našem slučaju - naša Romerica jednostavno nema odgovarajući certifikat. Što se pojasa tiče, ne bi ju bilo problem montirati u bilo koji auto.

Žao mi je ako sam unijela pomutnju, namjere su mi bile dobre. Mi smo na kraju, za malo novaca, prošli puta u Australiji jednostavno iznajmili sjedalice. I to mi je na kraju bilo 1000x jednostavnije nego da vučem svoje.
    Posljednje uređivanje od Freja : 27.11.2012. at 17:23

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj Freja prvotno napisa Vidi poruku
    Da, tako bi bilo u našem slučaju - naša Romerica jednostavno nema odgovarajući certifikat. Što se pojasa tiče, ne bi ju bilo problem montirati u bilo koji auto.

Žao mi je ako sam unijela pomutnju, namjere su mi bile dobre. Mi smo na kraju, za malo novaca, prošli puta u Australiji jednostavno iznajmili sjedalice. I to mi je na kraju bilo 1000x jednostavnije nego da vučem svoje.
    ma sve ok i ja sam o tome u jednom trenu razmisljala jer znam da oni imaju drugaciji peg perego, maxicosi, britax, no ne znam zasto. Razmisljali smo o najmu, al nasa odgovara i kolicima, a preskupo mi je sve unajmiti.

Kaae, rekli su mi da kolica ne ulaze u kilazu makar islamu cargo tj. S kofrima. Jer sam rekla da ona sama s AS skoro toliko teze, a di je jos kofer s robom za bebu. Planiram dio kolica u kojima sjedi stavit s koferima skup s busterom, a AS namontirat na kolica i nosit do aviona.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •