Pokazuje rezultate 1 do 50 od 369

Tema: Kako vam je prošao prvi dan u vrtiću?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Naši sami piške, koliko znam.
    Maša je baš neki dan sama išla piškiti pa je smočila bodi. Onda se teta kao ljutila, a ova moja mala osjetljivica se odmah rastužila. No, ništa strašno.
    Nakon toga sam joj prestala oblačiti bodi u vrtić da ne mora komplicirati.
    Tete ih obrišu, valjda. Iako, Mašu sam učila da se briše od kokice prema guzi, a teta joj govori da treba brisati samo kokicu jer je ispalo da Maša briše guzu.
    Onda sam M. nagovorila da objasni teti zbog čega se briše od kokice prema guzi

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj SikaPika prvotno napisa Vidi poruku
    Onda sam M. nagovorila da objasni teti zbog čega se briše od kokice prema guzi
    Moram reagirati. Meni je logično i tako smo uvijek učili da nakon pišanja ne "razvlačiš" papir na sve strane, nego jednostavno "stisneš" papir na stratešku poziciju, a kod kakanja je briše od naprijed prema nazad u jednom potezu (jedna runda papira - jedan potez, druga runda - drugi potez,...).
    Možda je to teta mislila.

SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj Anemona prvotno napisa Vidi poruku
    Moram reagirati. Meni je logično i tako smo uvijek učili da nakon pišanja ne "razvlačiš" papir na sve strane, nego jednostavno "stisneš" papir na stratešku poziciju, a kod kakanja je briše od naprijed prema nazad u jednom potezu (jedna runda papira - jedan potez, druga runda - drugi potez,...).
    Možda je to teta mislila.
    Ma da, u pravu si. Njoj je bolje da ne razvlači jer nije spretna za jedan potez.
    Ali mislim da je važno i nakon mokrenja obrisati od naprijed prema nazad. Barem ja tako radim.
    Ne mogu zamisliti da se ne obrišem.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •