Pokazuje rezultate 1 do 38 od 38

Tema: Privredna banka-devizni računi PAZITE

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mishekica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Citiraj jurisnik prvotno napisa Vidi poruku
    MM-u na PBZ-u uzmu 8 kn za internet bankarstvo (to je ono sa citacem kartica, ne tokenom).
    Sta sve dobijes za tih 30 kn?
    Evo, provjerila sam.
    8 kn mi je internet bankarstvo + 7 kn vođenje tekućeg. To sve puta dva (i suprug) = 30 kn. Znam da sam računala da nam uzmu 30 kn mjesečno, ali sam zaboravila što sam uključila u to. I plus još neki sitniš za žiro, plus sad još i za devizne... Pa po 30 kn godišnje za stambene štednje... Mislim da ću sve to pozatvarati (osim stambene, dok ne istekne) jer će me uskoro sve to više koštati nego što mi koristi.

jurisnik avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj mishekica prvotno napisa Vidi poruku
    Evo, provjerila sam.
    8 kn mi je internet bankarstvo + 7 kn vođenje tekućeg. To sve puta dva (i suprug) = 30 kn. Znam da sam računala da nam uzmu 30 kn mjesečno, ali sam zaboravila što sam uključila u to. I plus još neki sitniš za žiro, plus sad još i za devizne... Pa po 30 kn godišnje za stambene štednje... Mislim da ću sve to pozatvarati (osim stambene, dok ne istekne) jer će me uskoro sve to više koštati nego što mi koristi.
    Ma sve zivo naplacuju. I onako laganini samo dizu te naknade.
    Ja sam ziro davno zatvorila jer mi nije nicemu sluzio i onda sam jos otisla par kuna u minus radi naplate naknade.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •