Dodatak: on je jako dugo pio AD (sigurno do 4. godine). Uvijek kad je bio bolestan tražio je samo AD i pio ga u velikim količinama.
Dodatak: on je jako dugo pio AD (sigurno do 4. godine). Uvijek kad je bio bolestan tražio je samo AD i pio ga u velikim količinama.
Slično je bilo i s mojim starijim... Ti najbolje znaš što je i kako je...
Možda je alergična ili jednostavno ne podnosi mlijeko. Nije to rijetkost. Moj samo nije mogao probavljati svježe mlijeko jer mu od jogurta i sira nije bilo ništa, dapače - volio je to, a i danas više voli takve stvari nego čisto mlijeko. Sad ponekad popije (od desete godine, prije nije bilo ni povremeno), ali dobro pamtim dane kad mu je mlijeko izazivalo proljeve i povraćanja.
S druge strane, imam drugog sina koji je kao Anemonin - u vrijeme bolesti najbolje mu paše mlijeko. Odavno sam prestala uspoređivati, gledam svakog posebno.
Podnosi ga o.k. dok je sasvim zdrava; dojena je do skoro 3. godine; nije ljubiteljica mliječnih proizvoda niti mlijeka samog pretjerano. Trpi jedino jogurt tekući.
Sin je imao pak strašnu alergiju na kravlje mlijeko, a budući da je dojen do 5 mj. prešli smo na adaptirano i po preporuci alergologa ostali do skoro 4. rođendana na adaptiranom mlijeku...
moj sin za vrijeme viroza ne smije niti kap mlijeka jer dobije osip, proljev...
i to je poznata "nuspojava" viroza
zanima me dal se smije koristiti čaj od sljeza s Fluimukanom ili s bisoleksom
Jelena.O smijes kombinirati caj od sljeza s fluimukanom, zasto ne. Ja fluimukan dajem samo prva cca tri dana dok se sekret ne razrijedi, poslije nije problem
ok hvala, zanimalo me radi konbiniranja
Da napišem recenziju sirupa;nama je do sad za iskašljavanje ipak bio najbolji Fluimukan; a Operil sprej za nos ih je oduševio; stoje u redu za špricanje nosa...
![]()