Stranica 4 od 4 PrviPrvi ... 234
Pokazuje rezultate 151 do 159 od 159

Tema: Stalna kupovina ljekova i ostalih preparata za djecu :/

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Dodatak: on je jako dugo pio AD (sigurno do 4. godine). Uvijek kad je bio bolestan tražio je samo AD i pio ga u velikim količinama.

winnerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    winnerica pa to nije nimalo loše, ako ispovračaju i sluz.

majčino mlijko se ne smatra isto ko i kravlje, tak da kod njega nema to ograničenje

Znam za izbacivanje šlajma ali L. mi od mlijeka kad je bolesna ima full nagon za povraćanjem, ono - do iznemoglosti...

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj winnerica prvotno napisa Vidi poruku
    Znam za izbacivanje šlajma ali L. mi od mlijeka kad je bolesna ima full nagon za povraćanjem, ono - do iznemoglosti...
    Slično je bilo i s mojim starijim... Ti najbolje znaš što je i kako je...

Možda je alergična ili jednostavno ne podnosi mlijeko. Nije to rijetkost. Moj samo nije mogao probavljati svježe mlijeko jer mu od jogurta i sira nije bilo ništa, dapače - volio je to, a i danas više voli takve stvari nego čisto mlijeko. Sad ponekad popije (od desete godine, prije nije bilo ni povremeno), ali dobro pamtim dane kad mu je mlijeko izazivalo proljeve i povraćanja.

S druge strane, imam drugog sina koji je kao Anemonin - u vrijeme bolesti najbolje mu paše mlijeko. Odavno sam prestala uspoređivati, gledam svakog posebno.

winnerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Podnosi ga o.k. dok je sasvim zdrava; dojena je do skoro 3. godine; nije ljubiteljica mliječnih proizvoda niti mlijeka samog pretjerano. Trpi jedino jogurt tekući.
    Sin je imao pak strašnu alergiju na kravlje mlijeko, a budući da je dojen do 5 mj. prešli smo na adaptirano i po preporuci alergologa ostali do skoro 4. rođendana na adaptiranom mlijeku...

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

moj sin za vrijeme viroza ne smije niti kap mlijeka jer dobije osip, proljev...
    i to je poznata "nuspojava" viroza

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

zanima me dal se smije koristiti čaj od sljeza s Fluimukanom ili s bisoleksom

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Jelena.O smijes kombinirati caj od sljeza s fluimukanom, zasto ne. Ja fluimukan dajem samo prva cca tri dana dok se sekret ne razrijedi, poslije nije problem

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ok hvala, zanimalo me radi konbiniranja

winnerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Da napišem recenziju sirupa; nama je do sad za iskašljavanje ipak bio najbolji Fluimukan; a Operil sprej za nos ih je oduševio; stoje u redu za špricanje nosa...

Stranica 4 od 4 PrviPrvi ... 234

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •