Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5202

Tema: ODBROJAVANJE 3/2012

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ježić avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj Muma prvotno napisa Vidi poruku
    Ne znam ježić, on je rekao da nema šanse kod mene, pa ću mu ja vjerovati jer mi je fakat bolje danas. Ali jučerašnji dan ne želim nikome, kaos.
    Sanda ~~~~~~~~~~~~~~~~ za lijepe duple vijesti!
    A dobro onda ako tako kažeš. Prema opisu simptoma, čini mi se da sam ja s puno blažim otišla na hitnu; samo sam imala trudnički trbuh i lagane bolove, čak ne kod kretanja nego mirovanja, možda malo manje mokrila, ali s normalnim disanjem i bez nesvjestica, pa su me svejedno odmah hospitalizirali. Oba jajnika preko 10 cm, nakupljene tekućine u Douglasu. Provela 8 dana u bolnici.

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Citiraj ježić prvotno napisa Vidi poruku
    A dobro onda ako tako kažeš. Prema opisu simptoma, čini mi se da sam ja s puno blažim otišla na hitnu; samo sam imala trudnički trbuh i lagane bolove, čak ne kod kretanja nego mirovanja, možda malo manje mokrila, ali s normalnim disanjem i bez nesvjestica, pa su me svejedno odmah hospitalizirali. Oba jajnika preko 10 cm, nakupljene tekućine u Douglasu. Provela 8 dana u bolnici.
    Ti si znači išla sa situacijom u kakvoj sam ja sada, samo trudnički trbuh, i boli me kad ga malo pritisnem. Makar, ako usporedim s jučer - nebo i zemlja. A ne znam, pratit ću situaciju, ako mi to ne splasne otići ću svejedno da pogledaju. Hvala!

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj Muma prvotno napisa Vidi poruku
    Ti si znači išla sa situacijom u kakvoj sam ja sada, samo trudnički trbuh, i boli me kad ga malo pritisnem. Makar, ako usporedim s jučer - nebo i zemlja. A ne znam, pratit ću situaciju, ako mi to ne splasne otići ću svejedno da pogledaju. Hvala!
    Muma, ja bih ti isto savjetovala da se javiš kod nas na ginekologiju (nadam se samo da dr.D nije dežurna...)
    nisu ti simptomi baš za igrati se, nek te pogledaju bar na uzv

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •