Pokazuje rezultate 1 do 50 od 269

Tema: Porod u vodi (II.dio)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    martincius avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Nadena mi je ureaplasma na brisevima cerviksa
    Sad cemo vidjet kako ce proci pregled u vinogradskoj, sve se bojim da nista od poroda u vodi
    Vec se u glavi pripremam na stolcic u varazdinu..... Ima li koje rodiliste u Zagrebu stolcic mozda?

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj martincius prvotno napisa Vidi poruku
    Nadena mi je ureaplasma na brisevima cerviksa
    Sad cemo vidjet kako ce proci pregled u vinogradskoj, sve se bojim da nista od poroda u vodi
    Vec se u glavi pripremam na stolcic u varazdinu..... Ima li koje rodiliste u Zagrebu stolcic mozda?
    za porod u kadi jedan od uvjeta je da ti svi brisevi budu uredni.
    također sam kontaktirala jednu curu koja je nedavno završila trudnički tečaj u vinogradskoj i navodno je rečeno da se porod u kadi može obaviti ako rodilja točno zna kad će roditi, jer oni kao moraju onda dezinficirati prije kadu i napuniti ju s vodom. ne znam kakve ti informacije imaš glede ovog, ali to je ono što je njima rečeno na tečaju.
    što se tiče stolčića nema ga nijedna zagrebačka bolnica, jedino podobnik.

martincius avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

ne postoji rodilja koja tocno zna kad ce rodit.
    jedino sto mi pada na pamet je nazvat rodiliste kad ti pocnu trudovi, pod uvjetom da krenu s dezinfekcijom odmah i da im ne treba neki suludo dug period brojiv u danima da dezinficiraju kadu. za napunit kadu vodom ne treba dugo pretpostavljam...
    ja nemam neke ekstra informacije osim ovih sa foruma.
    planiram za 3-4 tjedna na pregled kod dr Kosec pa cemo vidjet sta ce rec..... Vidim da ti je termin 1 dan poslije mene :D jel i ti zelis vodeni porod u vinogradskoj? ako da, kad ces na pregled tamo?

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj martincius prvotno napisa Vidi poruku
    ne postoji rodilja koja tocno zna kad ce rodit.
    jedino sto mi pada na pamet je nazvat rodiliste kad ti pocnu trudovi, pod uvjetom da krenu s dezinfekcijom odmah i da im ne treba neki suludo dug period brojiv u danima da dezinficiraju kadu. za napunit kadu vodom ne treba dugo pretpostavljam...
    ja nemam neke ekstra informacije osim ovih sa foruma.
    planiram za 3-4 tjedna na pregled kod dr Kosec pa cemo vidjet sta ce rec..... Vidim da ti je termin 1 dan poslije mene :D jel i ti zelis vodeni porod u vinogradskoj? ako da, kad ces na pregled tamo?
    naravno da ne znaš kad ćeš roditi, eto na tom tečaju su bile takve informacije o kadi, na drugom je bila priča da žene uopće ne traže kadu i da nemaju educirano osoblje, pa se zato ne koristi, na trećem tečaju da se kada može dobiti ako je slobodna ali da se treba javiti dr. košec, najbolje je da pitaš. mene jedino zanima koliko oni uopće potiču žene na porod u kadi i koliko tu kadu nude, jer ovako ispada da su opet žene krive i da se radi o dezinfekciji i punjenju olimpijskog bazena, a ne kade, jer kao što i sama veliš tko može znati kad će točno krenuti porod?

za porod u kadi i jesam i nisam zainteresirana, moji brisevi su uredni, ali problem je u tome što koliko znam ne smiju biti stariji od mjesec dana, a meni su rađeni nedavno, pa čisto sumnjam da će mi soc. ginekolog izaći u susret i napraviti ih ponovno. na pregled ću sa negdje 35/36 tt zavisi kako me naruče jer sam na na tbl. za održavanje trudnoće i na mirovanju, pa ne znam što će reći na to, koliko je to eventualna zapreka za porod u kadi.
    isto tako ne znam kako će porod krenuti i kako će se sve odvijati.
    iskreno opcija koja mi se najviše sviđa od početka je stolčić, ali najbliži mi je u varaždinu, a ta opcija je otpala.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •