Pokazuje rezultate 1 do 24 od 24

Tema: alkohol ili zajedničko spavanje?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    bembola avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj Neli prvotno napisa Vidi poruku
    Otac mog djeteta npr. spava užasno nemirno i nepojmljivo čvrsto. On bi u noći bez problema legao na malog (i bilo je takvih pokušaja tijekom noćnih dojenja jer mijenjam dojku pa u stranu na koju stavim bebača), a da bi čuo plač ili nešto... ma nema šanse! Pa mali je znao urlati u krevetu do njega, on bi bez ikakve smetnje nastavio spavati/hrkati. Ne bi mu se ni kapak trznuo.
    I sve to bez alkohola.
    Tako da je i do spavača, ne samo alkohola ili trezvenosti.
    potpuno se slazem s tobom..tako je i kod nas ona mi je lakse prebacit ga u krevetic

Neli avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj bembola prvotno napisa Vidi poruku
    potpuno se slazem s tobom..tako je i kod nas ona mi je lakse prebacit ga u krevetic
    pa da... ja sam F. kindač imala skroz priljubljen uz svoju stranu kreveta i kad bih se umorila od položaja uz njega (a prebaciti ga na drugu stranu prema ocu se jednostavno nisam usudila nakon takvih par epizoda u kojima bi legao na njega da ja nisam bila budna i odreagirala) jednostavno bih ga prebacila u krevetić, još uvijek na dohvat ruke. i lako mi ga je bilo opet uzeti k sebi bez ustajanja kad je bilo vrijeme za idući podoj...

i ja se slažem da je članak senzacionalistički, ali podatak o 27 beba na kraju članka me gadno stresao

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •