Niti sam moderator niti admin, ali kako zbog naše Liste redovito čitam sve klinike, a pogotovo ovu temu, imam potrebu napisati par stvari.

Sanda, uopće ne ulazeći u motive ili opravdanost napisanog, Kadauna ti je privatno, a ne javno, napisala svoje mišljenje, s kojim se možeš ili ne moraš složiti, korigirati ili ne korigirati svoje postove, pitati ili ne pitati druge korisnike/ce foruma je li te i ostali uistinu tako doživljavaju (ako ti je to uopće bitno), ali nije u redu to raditi pod paskom "prijetnje", kao što je ovo:
Citiraj sanda1977 prvotno napisa Vidi poruku
cure danas sutra ćete vjerojatno i vi dobiti ove poruke...
Ovakve izjave potiču grupiranje i dovode do raslojavanja tipa MI/ONI kontra koga/čega god. To nam nije niti svrha niti cilj. Ovo je forum podrške i nadam se da se nitko tko je treba neće povući odavde. Stoga Sanda, slobodno piši što i kako se osjećaš, pitaj trebaš li pomoć, savjet ili podršku. Zato smo svi mi ovdje.

Za kraj također podsjećam i na forumska pravila (imate ih u posebnoj rubrici na glavnoj stranici foruma), prema kojima:

NA FORUMU JE IZRIČITO ZABRANJENO:
2. Iznošenje osobnih informacija o javnim ili privatnim osobama, te objavljivanje privatne poruke korisnice/korisnika bez prethodne dozvole. Iznimka su slučajevi kada su te informacije objavljene u javnim medijima. U takvom slučaju korisnik je dužan napisati izvor informacije.

A sad nudim jednu ranovečernju virtualnu rakiju (ak mogu ja trudna, možete i vi) i molim vas da ovo ostavimo iza nas.