Pokazuje rezultate 1 do 50 od 582

Tema: AMH, godine i postupci

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

i koliko je dobro za low respondere ić sa kontracepcijom mj prije stim?

mimi81 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Citiraj pirica prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam u jednom od postupaka krenula s kontracepcijom dva ciklusa prije postupka i nije mi pomoglo.

Moe avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj Konfuzija prvotno napisa Vidi poruku
    Baš sam za kombinaciju gonal+menopur čitala da je upalila kod nekih low-respondera, tu je negdje bio link...
    Moj AMH je 10,5 p/mol (nalaz od 2/2011).
    Prvi postupak Gonali, pred kraj uvedeni Menopuri jer sam slabo reagirala na Gonale. Bez obzira na to dobili smo 2 js, samo jedan osmostanični embrij. Možda smo prekasno uveli Menopur.
    Treći postupak Decapeptyl i Menopuri, 7 js, 6 oplođenih, 3 dočekalo stadij blastociste.

Citiraj Konfuzija prvotno napisa Vidi poruku
    Ili kad ih već imaš tako malo, da probaš poboljšati kvalitetu... DHEA, Q10, omega 3...
    Preko ljeta (prije zadnjeg postupka) sam trošila matičnu mliječ, i DHEA po preporuci liječnice.
    Prije postupka sam cijelo proljeće i ljeto imala jake bolove u donjem dijelu kralježnice (suženje između kralježaka S5-L1, ukočenost leđnih mišića...), što je navodno loše utjecalo na prokrvljenost maternice. To sam "popravila" do postupka, nadam se da je i to djelomično krivo što se embrij primio.
    Doktorica i biologica su bile iznimno zadovoljne kvalitetom j.s. (nisu ni znale za leđa i matičnu mliječ kada su hvalile j.s. ...). Navodno puno bolje nego u prva 2 postupka.

Eto, ako kome što znači moje iskustvo - neka se "posluži". A ako imate pitanja - pošaljite DM.

venddy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

ja sam također pila i myoinositol, naručila preko Interneta, podsjeća po okusu na šećer u prahu, tako i izgleda, razmuti se u vodi ili bilo kojem drugom napitku čini mi se žličica i popije 3 puta na dan.
    Svašta sam ja pila, kad zaredaš puno postupaka nema toga što nećeš probat

mostarka86 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj pirica prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam išla sa kontracepcijom 2 mjeseca prije postupka +decapeptil...nikada gore nisam odreagovala...1js...
    a ciklus prije kontracepcije sam imala oko 12-13 antralnih folikula, što i nije loše, ako uzmemo u obzir moj nizak amh. stoga, ja naredni put ću zahtijevati da idem bez nje, jer mislim da mi je uspavalo jajnike.
    Posljednje uređivanje od mostarka86 : 15.12.2012. at 01:40

bernica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Pitanjce....gdje u zg mogu raditi AMH? Na uputnicu ili se plača? I kolko dugo se čekaju nalazi hormona? Još hormone moram povaditi pa da imam sve papire. Čekam 2 - 4 dan ciklusa pa idem u Petrovu vaditi sve ako oni to sve rade...Taman mi za Badnjak bude to palo...Ginekolog mi je dao uputnicu za FSH, LH, E2 I PRL, ali Amh mi nije napisal,a bilo mu je na popisu, pa nisam sigurna jel to nije videl ili namjerno nije napisal...Imam nekog šutljivog ginića...sve moram izvlačiti iz njega...

ivka13 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj bernica prvotno napisa Vidi poruku
    Pitanjce....gdje u zg mogu raditi AMH? Na uputnicu ili se plača? I kolko dugo se čekaju nalazi hormona? Još hormone moram povaditi pa da imam sve papire. Čekam 2 - 4 dan ciklusa pa idem u Petrovu vaditi sve ako oni to sve rade...Taman mi za Badnjak bude to palo...Ginekolog mi je dao uputnicu za FSH, LH, E2 I PRL, ali Amh mi nije napisal,a bilo mu je na popisu, pa nisam sigurna jel to nije videl ili namjerno nije napisal...Imam nekog šutljivog ginića...sve moram izvlačiti iz njega...
    Možeš izvadit na VV na uputnicu, trebaš se unaprijed naručit, a na nalaz se čeka 2 tjedna.

A za ovo što ti gin nije napisao i amh na uputnicu - meni se dogodilo isto, samo što sam to skužila dok sam još bila kod gin. Kad sam pitala zašto mi to nije napisala, rekla mi je: "ionako amh nije pravi pokazatelj", da po njoj nema smisla to radit, bla, bla. Na to sam joj fino odgovorila da, ako je mpo doktor odlučio tražiti i taj nalaz, da se ona nema što suprostavljati njegovom mišljenju, da on sigurno ima razlog zašto mi je to napisao s ostalim pretragama i da uvažavam samo njegovo mišljenje i želim da mi i to upiše na uputnicu. Onda je nadodala i amh. Eto, možda je i tvoj gin mislio da je pametniji od mpo doktora....Uglavnom, nemam riječi za takvo ponašanje.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •