Pokazuje rezultate 1 do 50 od 150

Tema: putovnica djeteta

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ivarica, aria na svojoj putovnici definitivno ne lici na sebe, napavaljena je sa par mjeseci. na svakoj granici pogledaju moju putovnicu i zakljuce da je to ona , a onda kad nalete na nju pocnu gledati u mene pa u nju pa u mene pa u nju. ja na slici izgledam kao da mi je 10 godina i svi carinici kad me vide pocnu se znacajno smijuljiti MM

sve u svmu, nikad nas nisu vratili s granice, pa ni madjari koji su zbilja komplicirani carinici. prosli smo je ovo ljeto.

a sto se tice putovnice, vise za zurnu ne treba razlog, kao ranije vec samo novci.

dobro ste me sjetili moja i balerinina je istekla pocetkom 12. mjeseca. sad cemo valjda vjernije izgledati.
    Posljednje uređivanje od spajalica : 16.12.2012. at 07:06

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    ja na slici izgledam kao da mi je 10 godina i svi carinici kad me vide pocnu se znacajno smijuljiti MM

ima na forumu moje iskustvo s mladim slovenskim carinikom, koji je, kad me je vidio, mislim zauvijek odustao od djece
    ako se zelite nasmijat, poci cu u oftopik

sad sam se pocela tjesiti da mozda nisu toliko razliciti na tim slikama??? ajme moram prestat s tim i izvadit novu

mishekica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Većina carinika ne pravi probleme. Mene zapravo nikad i ne pogledaju. Više se baziraju na provjeru valjanosti putovnice. No, budući da se radi o letu avionom, ne bih se zezala jer su tu kontrole ipak strože.

Citiraj ivarica prvotno napisa Vidi poruku
    ima na forumu moje iskustvo s mladim slovenskim carinikom, koji je, kad me je vidio, mislim zauvijek odustao od djece
    ako se zelite nasmijat, poci cu u oftopik
    Ajd daj link. Baš me zanima.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj mishekica prvotno napisa Vidi poruku
    Ajd daj link. Baš me zanima.

ne mogu naci link, ali islo je otprilike ovako

ja tek rodila, nagojila se +20 kila od sokova koje me je patronazna tjerala piti "da imam mlijeka", kosa neka u kanu obojana, masna i s izrastom (sijeda od 20i neke), u tshirtu od mm jer u svoju robu nisam mogla uci, vozimo se mi u brezice po pelene. iv beba zada u sjedalici, ja s njim zada.
    ja taka, a moja putovnica iz sretnijih dana, uvijek sam pazila da se slikavam u jednom (nema ga vise) dubrovackom fotostudiju gdje je zena znala od svakog od nas napraviti foto model, pocrnila od cijelog slobodnog ljeta na lokrumu, duboki dekolte, frizura je bila neka mrak, skroz blajhana, kratka na cenat, bice sam se i nasminkala

i dodjemo nas troje u soping preko granice i mm da cariniku dokumente, carinik ih pregleda, pogled nas i upita sa sirokim osmijehom: a gdje je Ivana?
    kad sam se ja nagnula, mogo si vidjet kako covjeku sva krv bjezi iz lica, a svi spermici se zaledili na sljedecih 20 godina i jedino sto je mislio bilo je sigurno: moja cura nece roditi
    Posljednje uređivanje od ivarica : 16.12.2012. at 12:05

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

drdalice, drzim ja fige tebi, a ti meni

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

izjavu o putovanju sam napisala samo na hrvatskom, pretpostavljam da sam i to zezla?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj ivarica prvotno napisa Vidi poruku
    izjavu o putovanju sam napisala samo na hrvatskom, pretpostavljam da sam i to zezla?
    zezla
    jutros su trazili na engleskom
    naskrabala sam rukom na neki papiric, valjda ce biti ok tako neovjereno u parizu i havani??

ja sam bila uvjerena da ta izjava treba samo na granici drzave iz koje izlazis, jer je na njima da provjere da djeca izlaze preko granice u skladu sa zakonima svoje drzave
    sad jos i o ovom trebam mislit, nemam uopce vremena bojat se za pad aviona i slicne stvari koje bi me trebale moriti

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •