Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1206

Tema: Pokloni za nadolazece praznike?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Joj, super, bas mi je drago da se i T. odusevio.

Nadam se da ce sa macem proci sve OK. Jel' mu dajes pismo (odgovor) od Djeda Mraza? Da mu mozda napomenes da ga nesto sto jako, jako zeli ceka kod tvojih?

Mi pak moramo danas ponovo u shopping poklona, nenadano pao dogovor da se nadjemo s frendovima s kojima se dugo nismo vidjeli, pa trebam nabaviti bozicno-rodjendanski poklon za curku i decka (9 i 6 god). Knjiga sigurno (srecom curka uci talijanski u skoli), vjerojatno jos neka sitnica za kosu ili sl., a za decka, hm.... Sto vole decki od 6 godina?
    Roditeljima knjiga i sal iz Benettona, vidjela sam jedan i odmah me asocirao na frendicu, pa ce biti OK.

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj Elly prvotno napisa Vidi poruku
    Mi pak moramo danas ponovo u shopping poklona, nenadano pao dogovor da se nadjemo s frendovima s kojima se dugo nismo vidjeli, pa trebam nabaviti bozicno-rodjendanski poklon za curku i decka (9 i 6 god). Knjiga sigurno (srecom curka uci talijanski u skoli), vjerojatno jos neka sitnica za kosu ili sl., a za decka, hm.... Sto vole decki od 6 godina?
    Roditeljima knjiga i sal iz Benettona, vidjela sam jedan i odmah me asocirao na frendicu, pa ce biti OK.
    lego

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •