Pokazuje rezultate 1 do 50 od 73

Tema: Neplodnost po ministrici Opačič

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Pa i ja sam za uvođenje zdravstvenog odgoja i dosada nisam imala ni jednu zamjerku Opačićki ali nemogu reći da me ovo nije zasmetalo mislim korištenje tog argumenta kako bi se opravdalo uvođenje ZO u školama.
    Ivarice rade se rutinski ti testovi i zato i znamo svakih 6 mj. svoje zdravstveno stanje (prvenstveno se te stvari provjeravaju radi labaratorija kad se jednom krene sa IVF-om).
    Cubana od svih cura koja ja znam sa zaćepljenim jajovodima ni jedna ga nije dobila od klamidije!

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj Mali Mimi prvotno napisa Vidi poruku
    Pa i ja sam za uvođenje zdravstvenog odgoja i dosada nisam imala ni jednu zamjerku Opačićki ali nemogu reći da me ovo nije zasmetalo mislim korištenje tog argumenta kako bi se opravdalo uvođenje ZO u školama.
    Ivarice rade se rutinski ti testovi i zato i znamo svakih 6 mj. svoje zdravstveno stanje (prvenstveno se te stvari provjeravaju radi labaratorija kad se jednom krene sa IVF-om).
    Cubana od svih cura koja ja znam sa zaćepljenim jajovodima ni jedna ga nije dobila od klamidije!
    začepljeni jajovodi-infekcija.....clamidia.... ITEKAKO JE MOGUĆE....

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj sanda1977 prvotno napisa Vidi poruku
    začepljeni jajovodi-infekcija.....clamidia.... ITEKAKO JE MOGUĆE....
    Sanda očito ne čitaš što pišem znam da je moguće, al jel poznaješ osobno ili preko foruma nekog sa začepljenim jajovodima upravo zbog toga?

Ja u ovih 4,5 godina forumiranja i 7 godina liječenja nisam imala priliku, ne kažem da ne postoji ali u kojem postotku to je već drugi par rukava...

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj Mali Mimi prvotno napisa Vidi poruku
    Sanda očito ne čitaš što pišem znam da je moguće, al jel poznaješ osobno ili preko foruma nekog sa začepljenim jajovodima upravo zbog toga?

Ja u ovih 4,5 godina forumiranja i 7 godina liječenja nisam imala priliku, ne kažem da ne postoji ali u kojem postotku to je već drugi par rukava...
    da,poznam.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •