Pokazuje rezultate 1 do 50 od 282

Tema: Imamo dijagnozu - pervazivni razvojni poremećaj.......

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Cheerilee prvotno napisa Vidi poruku
    Kontakt očima uspostavila skoro pa odmah, što je bilo kome osim meni dosad bila nemoguća misija....

Dogovorili smo dvije posjete tjedno, sljedeća dva mjeseca, a onda ćemo dalje vidjeti dal ćemo triputa ili će biti dovoljno jednom tjedno....
    Pošto nije u sustavu hzzo-a, troškove snosimo sami, 45 minuta 130kn.....

Nemoj žaliti para, ako je ovo s hvatanjem pogleda uspjelo, žena očito zna posao.

Prijedlog (sama ćeš znati da li ova moja ideja išta vrijedi ili je bzvz) - budući da tvoje dijete očekuje dugotrajna terapija, pitaj ti za popust . Možda ne odmah, ali ako bude vidljivih rezultata, nakon 2 mjeseca komotno možeš pitati hoće li biti štajaznam svaka deseta seansa gratis... Sretno!

Cheerilee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku

Nemoj žaliti para, ako je ovo s hvatanjem pogleda uspjelo, žena očito zna posao.

Prijedlog (sama ćeš znati da li ova moja ideja išta vrijedi ili je bzvz) - budući da tvoje dijete očekuje dugotrajna terapija, pitaj ti za popust . Možda ne odmah, ali ako bude vidljivih rezultata, nakon 2 mjeseca komotno možeš pitati hoće li biti štajaznam svaka deseta seansa gratis... Sretno!

Ma, nikako.... Ova prva je bila besplatna....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •