Stranica 102 od 189 PrviPrvi ... 25292100101102103104112152 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 5,051 do 5,100 od 9402

Tema: Kako steci dobru formu - vjezbaci/ce

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

danas skoro odustala
    prvi dan nakon GO, neispavana. što je normalno jer sam jučer ustala u 10 pa mi se nije spavalo do negdje 2 ujutro
    no, uglavnom, odvježbala cca 50 minuta (lower body i ab jam)

i bolje sam

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj anamar prvotno napisa Vidi poruku
    nisam se obžderavala, upravo suprotno. no, nisam ni vježbala.
    imam kilogram manje nego prije dva mjeseca kada me steglo u križima. ali od tada nikako da ponovo uhvatim ritam s vježbanjem, jer leđa povremeno i dalje "osjetim".

ne znam jesam li za bič ili posjet nekom doktoru za leđa. trebam li reći da bi radije bičevanje
    Shiatsu mozda?

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Inace, moja koljena su jos uvijek malo onako, ne bas lijepa za vidjet. Al vjezbam bez problema.

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Odradila callanetics. JOJ, to je meni presporo. Vježbe su ok, ali ja bih to sve u pola vremena. Sutra ipak nešto življe.

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Švrćo, pa možeš ti i brže odvježbati
    ja odvježbam bez dvd-a za ca 35 min umjesto 60 koliko traje DVD.

probaj kombinirati callanetics s cardio vježbama, callanetics 2-3x tjedno a ostalo cardio i vidjet ćeš koji efekt "utegnjivanja" ima callanetics

kad sam tek počela vježbati, ma svako put ujutro dan nakon vježbanja se vidjelo da sam se mrvicu utegnula, bez pretjerivanja... sad je taj efekt malo slabiji ali manje i vježbam

i meni je najveći uspjeh što sam od travnja kad sam se ozbiljno primila vježbanja (uz malo zabušavanja na kraju) vježbala u kontinuitetu 9 mjeseci

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Willow prvotno napisa Vidi poruku
    Švrćo, pa možeš ti i brže odvježbati
    ja odvježbam bez dvd-a za ca 35 min umjesto 60 koliko traje DVD.

probaj kombinirati callanetics s cardio vježbama, callanetics 2-3x tjedno a ostalo cardio i vidjet ćeš koji efekt "utegnjivanja" ima callanetics

kad sam tek počela vježbati, ma svako put ujutro dan nakon vježbanja se vidjelo da sam se mrvicu utegnula, bez pretjerivanja... sad je taj efekt malo slabiji ali manje i vježbam

i meni je najveći uspjeh što sam od travnja kad sam se ozbiljno primila vježbanja (uz malo zabušavanja na kraju) vježbala u kontinuitetu 9 mjeseci
    Hvala, ali sada mi je stvarno čudno nakon sati i sati zumbe, i Jillian (raznih programa) odraditi nešto ovako polako. Dok sam prije išla na pilates, bilo bi mi ok. I totalno čudno, nakon vježbanja, a nisam se uznojila ništa (za razliku od ovih ranije spomenutih vježbi gdje znoj curi u potocima). Ali, ok, malo za promjenu, dobro dođe. Na pilatesu se isto nikad nisam znojila.
    Posljednje uređivanje od Švrćo : 03.01.2013. at 09:12

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Ja sam tek par puta odvježbala Callanetics, i sviđa mi se što ne opterećuje kralježnicu. I što ga mogu odraditi uz djecu (koja su i dalje gladna/žedna/trebaju nešto kad vježbam. Manje, ali i dalje.).

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Ja zadnjih dva tjedna nista, em bili na nekom putu, em mali lose spava, em me neka viroza primila, uglavnom totalno sam iscrpljena i bez energije, a prije mjesec dana sam se osjecala kao da sam u top formi i jos sam smisljala dodatne sportove. Sad mi i ona moja joga od dva puta tjedno djeluje previse

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Jucer X2 Yoga, danas je po rasporedu X2 Balance + nesto...

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Za sve koji su iz ovog ili.onog razloga stale s vježbanjem: uopće nije vazno, vazno je da nastavite...

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj zhang prvotno napisa Vidi poruku
    Za sve koji su iz ovog ili.onog razloga stale s vježbanjem: uopće nije vazno, vazno je da nastavite...
    Bravo.

Ja jučer odradila Ripped in 30, level 1 i to nakon polusatnog nagovaranja same sebe. Baš mi se nije dalo početi, ali kad sam počela, super je išlo i baš sam zadovoljna što sam odradila.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Kod mene nema sanse da me najmladje dijete pusti na miru ako vjezbam nesto staticno. Dozvoljava mi samo skakutanje bez prestanka. Inace mi sjedne na neki dio tijela ili me pokusava izgurati s prostirke za vjezbanje jer mora ona "yebati".

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Moj mladji mora jembati

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Meni otmu rekvizite jer one nisu "odradile svoje vježbe". Pa se potuku koja će prva.

Kaže moj brat "više vremena potrošim nagovarajući samog sebe da počnem vježbati nego mi vježbanje traje". Al zato rezultatiiiiiiiiii, uf. (Ovo ja kažem, on je skroman).

Jučer rower, gužva je u kući i nemam slobodnog vremena.

Za one koji su stali sa vježbanjem - imala sam pauzu kad su cure pokupile kozice, stvarno sam bila izmučena. Tragovi umora su nestali tek kad sam ponovo počela vježbati.

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

ja sam redovita, al jucer stvarno nisam mogla zbog grceva :pasmater:
    danas nastavljamo u revijalnom tonu

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

no, gdje ste svi?
    PROZIVKA

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Ja sam konačno krenula s vježbanjem prije 3 tjedna. Počela sam paziti na prehranu u smislu da se ne prežderavam i drastično smanjim slatko, ali mi treba još motivacije za nešto ozbiljnije.

Gladovanje ne dolazi u obzir, radije bih više vježbala nego bila gladna. Imate li kakve preporuke za učinkovite programe vježbanja...da ne iščitavam sve ispisane stranice

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Sto si do sada vjezbala i koji tip vjezbanja ti odgovara?

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Odgovara mi work-out, uglavnom vježbanje bez koreografije.

Trenutno vozim stacionarni bajk 3x tjedno i 3x kružni trening, htjela bih bajk zamijeniti nečim učinkovitijim za oblikovanje tijela.

dorotea24 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Imam jedno pitanje za sve vas. Jel vježbate kada se prehladite? Meni se nešto nos zavukao ima sigurno jače od tjedan dana i vježbala bi, ali me strah da mi se ne pogorša stanje. Kako vi?

trampolina avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Pozdrav svima!
    Nakon hmmm... 6 ili 7 godina konačno počinjem opet vježbati. Jučer sam počela s Jillian 40 days, i šta da kažem - dođe mi da plačem od muke koliko sam mlitava
    Imam dva pitanja:
    1. ako ne mogu u cijelosti pratiti trening je'l ok ako malo zabušavam? Samo dok ne uđem u kondiciju, ili je to zamišljeno kao da se odmah treba raditi sve pa tako 30 dana?

Koliko je jillian dobra za mršavljenje? Naravno uz terelativno prilagođeni jelovnik ( ne. jedem više kao slon nego beba slon

I dšta radite s djecom dok vježbate, moji su mi stalno pod nogama.

trampolina avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Mislim, oprostite na greškama, i prsti su mi se udebljali

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Meni je mala pod nogama, pokusava mi oteti podlogu i utege, pa sam odustala od Jillian. U pocetku mi je jos i dala da vjezbam, a ona bi se valjala podrugoj podlozi. Sad mi vise ne da jer zeli biti glavna i imati sve rekvizite za sebe. Zato sam presla na Shauna T-a i njegove koreografije. Tu nema previse utega, a rijetko je i vjezbanje na podlozi, pa se nekako prosvercam.

trampolina avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Hvala, idem guglat

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj kavofob prvotno napisa Vidi poruku
    Odgovara mi work-out, uglavnom vježbanje bez koreografije.

Trenutno vozim stacionarni bajk 3x tjedno i 3x kružni trening, htjela bih bajk zamijeniti nečim učinkovitijim za oblikovanje tijela.
    Kakav ti je kruzni trening, sto sve obuhvaca?
    To vjezbas u teretani? Koje su tezine?

Ako bi svoj nivo fitnessa ocijenila kao pocetnicki, onda odi na Jillian, mozda Body revolution. On ti isto ima podijeljenu snagu i cardio.

Ako si malo napredniji vjezbac, onda Zuzanu (u yt upisi zwow, ima 50 treninga trenutno i svaki tjedan izbaci novi, i svi su real time pa mozes pratiti na kompu).

Ako vise volis plesne treninge, onda ce te druge cure bolje uputiti, ja ne volim te plesne.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Imas HipHopAbs program i Rockin'Body program. Insenity nije za normalne kao sto mu ime kaze.

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj dorotea24 prvotno napisa Vidi poruku
    Imam jedno pitanje za sve vas. Jel vježbate kiada se prehladite? Meni se nešto nos zavukao ima sigurno jače od tjedan dana i vježbala bi, ali me strah da mi se ne pogorša stanje. Kako vi?
    Ja vjezbam, ako je itko pomislio drukcije

A sad za ozbiljno
    Negdje sam procitala da kao, ako je iznad vrata, moze se vjezbati, a ako je ispod vrata, onda ne.
    Iako, meni to vise ovisi o opcem stanju organizma: ako me gnjavi, ali nisam onako izmrcvarena, onda vjezbam. Ali ako se osjecam malaksalo, onda ne... Onak, vodis se osjecajem, kao kada procjenjujes treba li dijete voditi doktoru..
    Posljednje uređivanje od zhang : 06.01.2013. at 21:45

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj trampolina prvotno napisa Vidi poruku
    1. ako ne mogu u cijelosti pratiti trening je'l ok ako malo zabušavam? Samo dok ne uđem u kondiciju, ili je to zamišljeno kao da se odmah treba raditi sve pa tako 30 dana?

Koliko je jillian dobra za mršavljenje?

I dšta radite s djecom dok vježbate, moji su mi stalno pod nogama.
    Radije stavi pauzu, dodji do zraka pa nastavi dalje nego da smanjujes broj ponavljanja. Ok je i ako radis sporije od njih, ali SVOJ max tempo.

Je, dobra je za mrsavljenje.

Vjezbam prije nego se pijetlovi oglase. A ako slucajno vjezbam popodne (godisnji i sl), onda oni bauljaju oko mene, manji posebno voli kad radim sklekove, onda mi se baca na ledja. U zadnje vrijeme se trude ponoviti vjezbu.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Kakav ti je kruzni trening, sto sve obuhvaca?
    To vjezbas u teretani? Koje su tezine?

Ako bi svoj nivo fitnessa ocijenila kao pocetnicki, onda odi na Jillian, mozda Body revolution. On ti isto ima podijeljenu snagu i cardio.

Ako si malo napredniji vjezbac, onda Zuzanu (u yt upisi zwow, ima 50 treninga trenutno i svaki tjedan izbaci novi, i svi su real time pa mozes pratiti na kompu).

Ako vise volis plesne treninge, onda ce te druge cure bolje uputiti, ja ne volim te plesne.
    uf, ne volim plesne, nemam osjećaj za ritam pa mi ne ide ništa s koreografijom

kružni je na hidrauličkim spravama, tako da je težina prilagođena mogućnostima; radim intenzitetom kojim mogu, s povećanjem snage povećavam i intenzitet vježbanja. za sad sam definitino početnik jer mi je ovo prvo vježbanje nakon skoro godine dana neaktivnosti (trudnoća + 2 mjeseca nakon). obuhvaća cijelo tijelo, sprave se izmijenjuju; ruke, leđa, noge, trbuh itd.

Jillian ima neki cd za kupiti ili se može program naći na netu?

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Evo me - za vrijeme zimskih praznika bila offline, no nisam prestala vjezbati.

Uglavnom vec standardno: puno brzog hodanja, puno setnje, malo manje jogginga nego inace, plus puno plivanja.

(I nisam bas pretjerano zgrijesila na kolacima (sutra se izvazem, pa vidim )

Danas nastavak: jogging, pa setnja od 2h
    Posljednje uređivanje od Elly : 07.01.2013. at 15:12

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

ja sam prošli tjedan uspjela ipak odvježbati samo 2x, ali sam zato jutros odvježbala, cilj mi je minimum 10x mjesečno ako već ne stignem 3x tjedno...

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj dorotea24 prvotno napisa Vidi poruku
    Imam jedno pitanje za sve vas. Jel vježbate kada se prehladite? Meni se nešto nos zavukao ima sigurno jače od tjedan dana i vježbala bi, ali me strah da mi se ne pogorša stanje. Kako vi?
    Ako mislim da mogu, odvjezbam. Bitno mi je da mi nije zacepljen jako nos jer onda ne mogu pravilno disati kod vjezbanja.
    Naravno, ak se radi o gadnoj prehladi s temperaturom, bolnim grlom, napadajima kaslja i slicnim "ljepotama", onda odmorim.

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Storma prvotno napisa Vidi poruku
    no, gdje ste svi?
    PROZIVKA
    evo, evo tu sam...
    opet ispočetka, 30DS level 2..ok skoro ispočetka, skoro pa stroga lchf prehrana u planu i tako to...
    danas idem u goste, ali nadam se da ću uspjet callanetics navečer odraditi

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

ja se vratila sa snjega,mislim teza za kilo.....bilo je malo rekreacije (shvatila sam da nisam zimski tip) a malo vise prezderavanja....
    veceras krecem nakon 10ak dana pauze....i jedva cekam!

ribice avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Ja kiksam, ona prehlada koja me držala tjednima pretvorila se u bronhitis pa sam prije 2 dana mengu dobila pa mi starija dobila kozice s 40 temeraturom koja je trajala 6 dana pa smo bili kod svekija u posjeti par dana..
    Uglavnom da ne nižem isprike sutra sam na body rev W4.

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Danas X2 Core, sutra je po rasporedu X2 Plyometrics, ali mislim da cu ga zamijeniti za zwow 50.
    Jos nisam definitivno odlucila.

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Danas joga nakon trotjedne pauze

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Zwow 50, vrijeme 23:41. Sa pauzama izmedju rundi.
    Dosta je težak workout, iako se na prvu ne cini tako.
    https://www.youtube.com/watch?v=BSWj...e_gdata_player

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

zhang, na stranu vježbe, ali što je ova teta napuhala cice

jesu te vježbe što ti vježbaš više vježbe snage, nema baš cardia koliko sam skužila?

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Napuhala ih je ona odavno.

Taj tip treninga je cardio+snaga.
    Posljednje uređivanje od zhang : 08.01.2013. at 08:43

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Napuhala ih je ona odavno.

Taj tip treninga je cardio+snaga.
    predložila sam zuzanu mm-u, može ako će biti osobni trener...
    Dobit će on osobnu trenericu, stiže belgijska ovčarka koju svaki dan treba šetat .
    Mene jučer omašilo, gosti odužili do deset...

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

zgodna je Zuzana ali meni uz to njezino isklesano tijelo ne pašu cice

meni je najteže od svega pronaći vrijeme za vježbanje cardio vježbi
    ujutro mi je prerano, predvečer me djeca okupiraju a kad zaspu je prekasno i ja sam gotova

morat ću dogovoriti s mm makar 2x tjedno predvečer da on preuzme klince da ja odvježbam

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Jučer zumba.

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Willow, mi imamo dogovor da im on daje veceru i zabavi ih tih sat vremena
    ja odvjezbam, otusiram se i onda ih preuzimam, kupam, citam pricu, uspavljujem, a on dobije svoje vrijeme
    to je jedini nacin osim ustajanja prije svih, a tad mi se nikako ne da vjezbat, jos yoga da, ali ovaj plesni cardio, a-a
    preksinoc fire 55 min, sinoc cure 20 + stretch 40, veceras fire 45 + stretch 10

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

pa da, tako sam i ja nešto smislila

mamaduda avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

evo i mene, došla po bič

jučer sam krenula sa 30DS level 1 i nije mi bilo nimalo lako. imam višak negdje 8-10 kg i ono što mi je važnije da dođem u kondiciju. kako imam problema sa kralježnicom, pogotovo vratnom ustvari sam mislila da ću krenuti sa Yoga Meltdown ali mi je to dosadno. nadam se da mi 30DS neće pogoršati situaciju

imam pitanje, kakvu prostirku koristite kod vježbi na podu, one za jogu ili nešto drugo

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Pa da, to je opcenito prostrirka za vjezbanje.

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Danas setnja 2:30 h.

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Ja sam ovih dana u Sloveniji, u prekrasnom planinskom kraju. Svaki dan odradim po dvije dugačke šetnje, malo uzbrdo, malo nizbrdo.. danas 12 km

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Ja sam samo dosla reci da dobrano koristim rest days :D
    Imam neko opravdanje, fali mi, ali uhodat cu se za par dana opet. Slabo sam i pauzirala dosad.
    Ujutro ne mogu

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •