Pokazuje rezultate 1 do 50 od 850

Tema: Tko je kasno propričao?

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj baka prvotno napisa Vidi poruku
    Vidim da ovdje ima dosta stručnih i educiranih osoba, i brižnih roditelja. Primjedbe koje navodim su iz vlastitog iskustva, iz jednog davnijeg i puno sporijeg načina življenja. Ja sam progovorila sa 3,5 godina, moja kćerka poslije 2,5 godine. Sin nije pokazivao interes za slova do 10 godine i onda je uzeo knjigu i počeo čitati sve redom. Svi smo uspjeli završiti fakultete. Klonila sam se doktora koji vole davati dijagnoze. Naravno da povremeno osjećaš "da nešto nije u redu", brineš, ali razvoj čovjeka više je skokovit, nego pravolinijski. Događaju se i čuda ako u njih vjeruješ. Zato je ovaj forum velika pomoć i podrška raznolikosti mogućih rješenja.
    Čudima često treba pomoć stručnjaka. Bolje je provjeriti nego da se čovjek nađe u situaciji da čuje "Pa gdje ste do sad bili?" a vidjela sam toga i previše. To je razlog zašto se dugo čeka i zašto su kod logopeda gužve - ljudi ne dolaze na vrijeme i onda nastaje strka.

Uostalom, kabinet ERF.a zove se Kabinet za ranu intervenciju. Rana intervencija je bitna pogotovo ako nešto odstupa od uobičajenog razvoja. To ne znači da će svako dijete tamo dobiti dijagnozu poremećaja, ali će svaki roditelj dobiti pomoć.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 06.01.2013. at 20:24

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •