Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Hitno, zelite li sudjelovati u dokumentarcu o zdr. odgoju (za i protiv) - Fade in

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Hitno, zelite li sudjelovati u dokumentarcu o zdr. odgoju (za i protiv) - Fade in

Fade in snima dokumentarac o zdr. odgoju i trebaju im dvije obitelji

jedna obitelj kojoj je vrjednosno neprihvatljiv zdravstveni odgoj

a druga kojoj je ovakav prijedlog ok

snimanje bi bilo u srijedu, cetvrtak ili subotu u zg

roditelji skolske djece

film snimaju polaznici njihove radionice, a vazna je napomena da oni nece jednu ili drugu stranu izdvajati kao dobre ili lose, vec samo zele da roditelji podijele svoje bojazni ili razmisljanja o ovoj temi

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

podizem, hitno je

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Pa stavi na njihove kružoke! Možda ovdje ni ne primjete topic.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

jesam,
    prvo tamo pa onda ovdje

passek avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ako me brzi search služi, čini mi se da sam promašila svu raspravu oko zdravstvenog/seksualnog odgoja? (tj. da su mahovi svi takvi topici zatvoreni?... kasno Marko...).

No, osim želje da podijelim svoje zgražanje nad medijskim i ostalim cirkusima u vezi ZO, upućujem i pitanje: da li postoji i gdje peticija ZA zdravstveni odgoj kakav ga predlaže Ministarstvo?

Vidim da je Roda kao udruga dala podršku, no voljela bih kao roditelj, a i katolik, dati podršku upravo OVOM kurikulumu kojeg sam pročitala i s kojim se slažem!(užasno me nervira da Grozd i slični lamaču brojevima i predstavljaju se kao predstavnici svih 86% katolika u ovoj zemlji -- iako mislim da se ova pitanja i ne trebaju rješavati referendumom ).

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj passek prvotno napisa Vidi poruku
    No, osim želje da podijelim svoje zgražanje nad medijskim i ostalim cirkusima u vezi ZO, upućujem i pitanje: da li postoji i gdje peticija ZA zdravstveni odgoj kakav ga predlaže Ministarstvo?
    postoji miran skup koji će se održati 16.01., vidi ovdje: link

također tribina u srijedu u 18 u bogdana ogrizovića.

ili grupa podrške
    (s tim da podrška naravno ne znači da smo bezuvjetno suglasni sa svim što je napisano u kurikulumu ili izrečeno od strane ministarstva ili ministra. no, pored ove crkvene halabuke oko homoseksualaca i roza mašnica i vagina itd. teško je uopće doći do ozbiljne i suvisle rasprave o konkretnim problemima koji se stavljaju pred ovaj kurikulum, kao npr. provedba, implementacija sadržaja u školski program itd.)

mamalada avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

hvala, mama courage. Nisam znala za prosvjed. Za promjenu da se argumentirano i suvislo zbori, za to nam trebaju forumi.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •