Pokazuje rezultate 1 do 18 od 18

Tema: Spuštena stopala

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Chiara76 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Moj sin ima spuštena stopala i dobio je ortopedske uloške, one plave sa rupicama i ja sad ne znam koje papuče da mu kupim, a da uložak paše unutra. Do sada je nosio frodice, ali sa uloškom noga ne stane unutra, jako su plitke.
    Ja bihtjela neku kvalitetnu, čvrstu papuču koja će mu držati i petu jer mu peta ide jako prema van.
    Kako ste vi rješavali takve probleme?

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Chiara76 prvotno napisa Vidi poruku
    Moj sin ima spuštena stopala i dobio je ortopedske uloške, one plave sa rupicama i ja sad ne znam koje papuče da mu kupim, a da uložak paše unutra. Do sada je nosio frodice, ali sa uloškom noga ne stane unutra, jako su plitke.
    Ja bihtjela neku kvalitetnu, čvrstu papuču koja će mu držati i petu jer mu peta ide jako prema van.
    Izvadite iz papuča konfekcijski "anatomski" uložak (obično je lijepljen, može ga se izguliti van), i stavite vaš, ortopedski. Nemam doduše iskustvo s frodicama, ali imam s cicibankama, i tako je uvijek funkcioniralo.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj Chiara76 prvotno napisa Vidi poruku
    Kao što kaže tanjab, odlijepiš uložak koji je u papučama.
    U zadnje vrijeme mi je jednostavnije kupiti papuče po mjeri s uloškom kod Valeka. Ipak je u papučama velik dio dana.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •