uspjela zbaviti sve u roku! jučer sam već prije 7 bila kod doktorice po doznaku i u 8.10 na hzzo-u tak da smo ušli u proceduru za naknadu.
uspjela zbaviti sve u roku! jučer sam već prije 7 bila kod doktorice po doznaku i u 8.10 na hzzo-u tak da smo ušli u proceduru za naknadu.
nekako mi je u svemu ovome tesko napisati drago mi je, ali ajde da je bar nesto proslo na kraju OK.
drzite se vas dvije cure i skoncentrirajte se na ono sto vam je najbitnije sad.
naravno da moja priča s bivšim poslodavcem "frendom" još nije završila.
prije dva dana sam ih mailom lijepo (njega i njegovu partnericu privatnu i poslovnu) zamolila da mi pošalju tri zadnje platne liste poštambiljane i potpisane ili poštom ili da mi ostave kod knjigovođe (jel je par minuta od posla mm) jel se moram prijaviti na burzu.
još nisam dobila odgovor da li su poslali, ako su poslali, niti išta drugo.
joooj umorna sam već od njih stvarno!!!
Dobila sam sve papire i prijavila se na burzu na kojoj imam pravo na naknadu još jednom u petom mjesecu. 17.01. sam predala za invalidninu papire i danas sam dobila obavijest da ću dobiti obavijestkad ćemo ići (odnosno kad će oni doći) liječničkom povjerenstvu i tak. I je dobro i dalje je na kt ali rjeđe svaka tri tj. Moj takozvani "frend" nikad poslije nije pitao ni za mene ni za nju, mislim nije ni prije.
Posljednje uređivanje od Suzizana : 25.04.2013. at 18:57
![]()
Fakat se čovjek uvijek iznenadi kakvih "ljudi" ima.
Samo nek ste vi nama dobro... i neka bude još bolje. :hug:
Posljednje uređivanje od mishekica : 25.04.2013. at 22:30
samo da javim svima ovdje koji su nam bili podrška.
našla sam posao prije 3,5 mjeseca. puuuno radim ( cijele dane, al sad je taj dio godine) ali sam sretna.
I je primila zdanju terapiju prije 3 tj. nalaz MR glave i krvi je super, ona je isto super. kontrola za 2 mjeseca i scintigrafija za 6.
na jučerašnji dan prije godinu dana je primila prvu kt i bilo nam je koma. mislili smo da nikad ne bu kraj.
sad je sve iza nas i sve je super juhuuuu!
tako mi je drago
prvenstveno da je I dobro
super da si našla posao
sve je sjelo na svoje
neka tako ostane
Lijepe vijesti su uvijek nesto sto me razdraga, a ovo je i vise od lijepih vijesti.
Posljednje uređivanje od Beti3 : 08.12.2013. at 20:20
Suzi![]()
Koje lijepe vijesti!! Sretno![]()
Lijepe vijest za kraj teške godine, vjerujem da je ono najgore iza vas i želim da se oporavite i uživate u sljedećoj godini