Citiraj Vrci prvotno napisa Vidi poruku
Evo ja potvrdujem tu da moj FET nije uspio. Nemam vise smrzlica, idemo dalje
Uh, promaklo mi je da si ovo napisala na drugoj temi. Žao mi je
Koliko smrzlića je bilo transferirano? 3dnevni? Ili 5dnevni?

Citiraj bubekica prvotno napisa Vidi poruku
meni je biologinja rekla da smrzavaju po 3 kako bi imali vece sanse da prilikom odmrzavanja imaju 2 za vratiti (mi bas zelimo da vrate 2). pretpostavljam da bi bilo idealno smrzavati po jedan u slamku, ali imam blagi osjecaj da se to ne radi iz financijskih razloga.
Javi ako saznaš što od kolegice biologice
Nije da te želim plašiti, ali što ćete ako prežive sva 3 odmrzavanje? Ajd se baš raspitaj kad budeš išla na FET (ideš uskoro, jel tako?), jel kod onih koji nikako ne bi htjeli blizanačke trudnoće moguće zamrznuti po 1 embrij? (thnx)
Jesam li dobro shvatila da ti imaš zamrznuto 3 + 3 blastociste?

Citiraj mare41 prvotno napisa Vidi poruku
mislim da ako neko nije spreman na višeplodnu (gemine) trudnoću da bi ipak trebalo tražit da zamrzavaju po jedan...
stalno napominjem-ako u svježem ili u fet-u niste spremni na blizanačku trudnožu-ne vraćajte dva dobra embrija!
Slažem se!

Citiraj ljube prvotno napisa Vidi poruku
Teško je raspravljati zašto su nekome zamrznuli 1, 2 ili 3 u kapilarici jer kriteriji zamrzavanja kod nas nisu jedinstveni. Da li je zamrznuto sve što se još dijeli 5. dan, da li su u nekom centru zamrznute samo blastice s ocjenom AAA ili AAB (npr. mariborski kriterij) ili zamrzavaju i blastice BBB koje imaju 12% šanse za implantaciju, blastice BCB, BCC, CCB ili CCC kvalitete, mi to ne znamo,a pretpostavljam da nikome na otpusnom pismu to nisu niti naveli. Tek kada bi znali kvalitetu toga što je zamrznuto (ne opisnim ocjenama tipa odličan, malo lošiji i tak-tak) mogli bi i uspoređivati.
Sad si me baš zainteresirala. Probat ću jednom saznati taj info i o svojim smrzlićima