Pokazuje rezultate 1 do 37 od 37

Tema: Koliko brzo raste noga?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    nevenera avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

i kod nas je bilo svaka 3 mj po jedan broj gore. s tim da su nam prve cipelice s godinu bile br 20. sad ima 3,5 godine i nosi broj 30

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

nevenera bome velika stopala kod tvoje dječice..moja ima 16mjeseci i broj 17,jako malu nogicu ima,valjda na mene ja nosim 36..starija je skoro 4,5godine i nosi 26...

u dobi od 2,5godine mislim da je imala 22-23..ali kako je već netko napisao mislim da je to teško prognozirati..

mona avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj nevenera prvotno napisa Vidi poruku
    i kod nas je bilo svaka 3 mj po jedan broj gore. s tim da su nam prve cipelice s godinu bile br 20. sad ima 3,5 godine i nosi broj 30
    moj sin od 9 godina nosi 34
    kćer ima 6 i nogicu 31

moji su imali faze da im noga dvije godine bude isti broj ili broj veći
    npr sin mi je 30-31 nosio godinu i pol u vrtiću i prvi razred,onda mu je narasla,zapravo mislim da smo 32 i preskočili i uletili u 33

ja im kupim broj veće za sljedeću sezonu

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj nevenera prvotno napisa Vidi poruku
    s obzirom na tvoga malca mome onda užasno sporo raste noga. navršio je 3,5 godine i broj 26 mu još uvijek ima malo lufta. broj 25 je nosio cijelu godinu dana. od jeseni kad je navršio dvije godine pa sve do kraja ljeta kad je već navršio 3,2 godine. baš mu sporo raste noga.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •