Pokazuje rezultate 1 do 50 od 631

Tema: Seksualizacija djece

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Smeće se ne dira, ništa se s poda ne diže, pa tako niti kondom.

Zar stvarno vam nije jasno kako se djeca igraju, proživljavaju i oponašaju ono što ubacite u njihov sustav? Nije vam jasno da će apostrofiranje kondom dobiti važnost u njihovom svijetu i čekat će prvu priliku da tu divnu, čudnu stvar, taj kondom, ispitaju i probaju? Mama / tata im je to pokazala, mora da je to dobro. Zar itko normalan želi da umjesto kuhanja, gradilišta, doktora... dijete igra kondoma s prijateljima?
    Zar ste zaboravili igru doktora, nevinu dječju igru gdje djeca dijele svoje iskustvo spolnosti nevino, jedni s drugima, s djecom svoje dobi? Sve je upisano u ljudsko biće, ovo je propaganda proizvođača kondoma i elementarnog zla!
    Otvarate put pedofilima, ljudi!
    Neka me netko već zapali na lomači ja više ne mogu ovu debilanu tolerirat

Bodulica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Ifigenija prvotno napisa Vidi poruku
    Otvarate put pedofilima, ljudi!

Reci da se šališ.

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Bodulica prvotno napisa Vidi poruku

Reci da se šališ.
    ja bi rekla da je ifi skroz ozbiljna
    i da gori
    bar na 39,5

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Citiraj Bodulica prvotno napisa Vidi poruku

Reci da se šališ.
    MM kaže da obožava kod mene to što ne volim biti u pravu - tj. nikad ne dođem slavodobitno sa - rekla sam ti i ne radujem se ako se desi zlo koje sam predvidjela... isto tako iskreno se nadam da sam u krivu na svim razinama. I još iskrenije da ni u čemu što mislim neću biti u pravu.

E, i nemam fibru, Ivarice

MIJA 32 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Nije vam jasno da će apostrofiranje kondom dobiti važnost u njihovom svijetu i čekat će prvu priliku da tu divnu, čudnu stvar, taj kondom, ispitaju i probaju? Mama / tata im je to pokazala, mora da je to dobro. Zar itko normalan želi da umjesto kuhanja, gradilišta, doktora... dijete igra kondoma s prijateljima?
    moram se osvrnuti na ovo
    moja djeca su vidjela higijenske uloške,znaju čemu služe i nikada im nije palo na pamet da se igraju s njima,tako da mi je ovo zbilja

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Citiraj MIJA 32 prvotno napisa Vidi poruku
    moram se osvrnuti na ovo
    moja djeca su vidjela higijenske uloške,znaju čemu služe i nikada im nije palo na pamet da se igraju s njima,tako da mi je ovo zbilja
    Jedno dijete nije reprezentativni uzorak, a i stignu još igrati se, pa javi
    Ma radite iz mene budalu, pa nije to najgore na svijetu bujrumte.

MIJA 32 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

nije jedno nego dvoje;i da stvar bude gora djevojčica i dječak

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Na fakultetu smo čitali nekoliko članaka o seksualnom uznemiravanju gdje se kao light motiv stalno provlačila rečenica - it's not about sex, it's about power. I tako je sa svim zlostavljanjem i napadima koji su vezani uz spolno. Ne siluje silovatelj jer ne može suzbiti svoje želju, nego zato da nekog povrijedi, da nad njim izvrši nasilje. Nema erotike u seksualnom nasilju, samo nasilja. Ne siluju se samo vrlo poželjne žene, nego, nažalost, bilo tko.
    Tako je i s pedofilijom - pa sjetite se Lolite - protagonista su privlačile nerazvijene djevojčice, ne male ženice. Koliko sam ja saznala čitajući, pedofil će za žrtvu izabrati dijete za koje predviđa da mu neće pružati otpor, koje ne zna reći ne, nesigurno i zanemareno dijete i nema dijetetovo znanje o spolnosti nikakvu privlačnost za njih.
    Baš suprotno - dijete koje je poučeno što je neprihvatljiv dodir i da za takav napad nije samo krivo - više je zaštićeno.
    A što se tiče razgovora s djecom o spolnom, ne mora se razgovarati ako dijete ne pokazuje nikakav interes. Ako pita, kažem mu iskreno.

zmaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ja znam za te igrarije.... i ne bih htjela da mi se dijete nađe u takvoj situaciji
    postavlja se pitanje, kako to da djeca tako mlada znaju imitirat igranje 'mame&tate', pa legnu jedno na drugo..skinu majice...i da ne pišem još
    kako to znaju?? il su negdje gledali il će netko reć intuitivno
    hmmm...
    isto znam dječicu, tada od desetak godina, čiji roditelji nisu imali niš protiv da upozna načine igrica odraslih
    kao u u edukativne svrhe.. pa su stigli i do filma...
    ne znam...nakon slike, film je korak više...
    možda jenekom slika granica...nekom eto film...
    i znam da ta dejca nisu još bila u pubertetu..a već su imali apetite za 'gledanje'

možda to nekom jest ok
    meni nije

sinoć sam se sjetila spike 'svi to rade pa bolje da se zaštite'
    no pitanje je, kako to da, još, djeca sve ranije stupaju u takve stvari?
    očito neš debelo ne štima pa umjesto da se odgaja za dobro, dijeli se tzv. zaštita koje bi kao trebala ugasiti požar a zapravo ga još više raspiruje..
    pa tako dođemo do 'hot shot' lol http://www.jutarnji.hr/svicarska--ek...rodaju/606548/
    dakle, totalno opozit!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •