@ljiljana, forum je vlasništvo udruge a stav udruge je pro-choice, a ne pro-life zato ne očekuj na ovom forumu široku podršku
@zmaj, ne proglašavaj stvari koje ti "zvone" istinom i činjenicama
@ljiljana, forum je vlasništvo udruge a stav udruge je pro-choice, a ne pro-life zato ne očekuj na ovom forumu široku podršku
@zmaj, ne proglašavaj stvari koje ti "zvone" istinom i činjenicama
Daddycool, ne očekujem široku podršku.
Očekujem da smijem reći svoj stav.
Očekujem da imam malu oazu od svega nekoliko istomišljenika s kojima mogu pričati s razumijevanjem.
Barem na ovom topiku roditelji koji prihvaćaju po volji Božjoj dar života ne bi trebali biti šikanirani...
Da istina je što kaže Nena jabuka...u RL-u i na ostatku foruma često doživljavamo kritike da iscrpljujemo zdravstveni sustav, da drugi za nas rade dok mi rađamo i tome slično.
Želim jednostavno pružiti podršku svakoj trudnici i majci više djece koju svijet želi uvjeriti da nije u redu što rađa...i sama sam bila u toj situaciji...poslušala sam Boga i sad sam nagrađena. Kao i mnoge majke ovdje.
Ne razumijem...kad govorimo o drugim aspektima vjere koje ateist ne može razumjeti, nitko nas ne napada. Kad prozborimo pro-life onda smo pod granatama.
Pustite nam našu malu oazu. Što vas smeta?
e ljiljo, postoji i druga strana, lol
s obzirom na demograf. stanje, možemo se zapitati čija će to dica rintati za tuđe mirovine
svako malo su mediji puni toga...drastičnog pada nataliteta...
ustvari, izumiranja Hrvata
to je problem sviju nas..il bar onih koji u tom vide problem. jer ima i onih koji ne vide..
a što se tiče te teme i poveznice s vjerom
pitala sam za vaša iskustva, jer i moja su slična ko i u ivanche..
susrela sam otvorenost roditelja za, ajmo to tak reć, 'jedno dijete više'..i ugl. se radi o praktičnim vjernicima
što se tiče pobačaja, ne znam jeste li čitale, al ima jedna osobita knjiga o stvarnom životnom iskustvu
http://verbum.hr/knjige/hocu-li-plakati-sutra-1548/
pročitala sam je prije par godina, pa ne znam hoću li baš točno prenijeti stvar
radi se o ženi koja je imala preljub, zatrudnila, pobacila, rastala se (al nije samo zbog toga...skup problema od prije)..
imala je post ab sindrom i došla je do koraka suicida...
svjedoči da ju je Isus spasio..i odtada je krenulo na bolje..
mislim da je doktor psihologije (il nečeg srodnog na nekom SAD sveuč.) i zbog svog iskustva, krenula se baviti terapijom kod žena koje su imale post.ab.s.
dolazile su joj žene svih 'staleža' ... vjernice i onekoje to nisu...
u terapiju je uključivala Isusa..
vrijedi pročitati..
posebno me fascinira jer se radi o znanstvenici
Da, ima onih koji misle nastaniti Hrvatsku Bugarima i Rumunjima koji će raditi za nas. Politički - nemam ništa protiv. Ali - ono što kaže naš demograf dr. Anđelko Akrap - "ti useljenici da bi radili za male plaće moraju dobiti od države stanove. Pa zašto onda država, ako već ima, ne daje te stanove i druge povlastice vlastitom narodu?"
Uistinu, zašto?