Citiraj mama courage prvotno napisa Vidi poruku
a to što je u javnom prostoru uvijek glasna mala skupina, a većina šuti i na taj način im daje legitimitet, to bi te trebalo vrijeđati i potaknuti te na akciju, a ne meni držati pridiku. strejteri koji su podržali skup (poput jednog osademdesetineštogodišnjeg matvejevića) su došli upravo iz tog razloga.
To što bih ja trebala prepusti molim te meni. Drago mi je da u našem društvu postoje osviješteni i angažirani ljudi koji dolaze podupirati LGBT, ekološke skupove, radničke demonstracije, prijatelje životinja ili bilo koji drugi skup. Sve to doprinosi razvoju civilnog društva.
Ovo mjerkanje tko je gdje bio, zašto nije i što bi trebao je suvišno i ružno. Ne vidim mu svrhu, izuzev vlastitog isticanja.

Citiraj mama courage prvotno napisa Vidi poruku
de se ti malo saberi, što misliš tko si?
Pokušavam se sjetiti…mislim da mi nitko nikada ovo nije rekao, a bome sigurna sam da ja to nisam nikome izgovorila.

Ali da, vjerujem da to može izgovoriti nasilni muž ženi koja je konačno skupila hrabrosti i izrekla svoje mišljenje, nekakav zadrti homofob gay paru koji se želi ljubiti u javnosti, ili pak neki bahati doktor rodilji koja odbija klistir.

Uh, mama courage, pa što se to krije ispod tvojeg feminizma i slobodne misli.