Stranica 4 od 5 PrviPrvi ... 2345 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 151 do 200 od 250

Tema: Kuća - na izmaku snaga

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ma mi smo se vec svi definirali, a bome se vidi kako se opustamo kroz neko vrijeme, mada uvijek ostaje jedan dio mali i skriveni.

matahari avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Moja prijateljica tvrdi da će dijete pomaknuti granice i da ću morati pristati na brojne kompromise. Na to sam spremna...
    Samo, nije mi rekla da ću već na mužu morati vježbati strpljenje!
    Možda i nije loše što se "sparimo" tako različiti!

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    ma mi smo se vec svi definirali, a bome se vidi kako se opustamo kroz neko vrijeme, mada uvijek ostaje jedan dio mali i skriveni.

Mrs Happy avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

maria 71 Dođe
    mi da ga namlatim dok vješa veš ,uparuje štipajke , pazi da se slučajno gaće ne vide ....
    Haha, i ja pazim da se gace ne vide, pogotovo kad po ljeti na balkon stavljam, ne smiju se vidjeti s ceste. A sve vjesam i po vrsti, majice skupa na jedan strik, muzeve kratke hlace na drugi, do toga sinove kratke itd. Ne oduzima nista vise vremena a lijepse estetski izgleda.

Matahari
    Moja prijateljica tvrdi da će dijete pomaknuti granice i da ću morati pristati na brojne kompromise. Na to sam spremna...
    Dobro je da si spremna. I ja sam bila. Ali sam si svejedno svakoga dana ponavljala mantru koju mi je prijateljica rekla, a njoj njena babica" Imam vremena da do podneva izadjem iz pidzame, bitno je samo da do podneva skinem pidzamu..."

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

snizite kriterije cure drage
    kakav crni poredak
    iako kad razmislim i ja volim da su ručnici kraj ručnika, krpe iza...

nego ima ko prijedlog za dobar štapni usisivač
    i mene čeka delegiranje poslića na stariju
    znači da je lagan, po mogućnosti bez kabla, i naravno jeftin

mishekica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Meni to nije kriterij, nego stil života.

Kao što već rekoh, meni to stvarno ne predstavlja nikakav problem, niti mi oduzima neko vrijeme. Ali, da, pomirila sam se s tim da drugi ne rade kao ja (čak i drugi u mojoj kući, jelte) i da moj način NIJE jedini ispravan. Moj način MENI najviše odgovara, ali drugi imaju pravo raditi kako žele. Zato ih ne gledam dok rade.

Mrs Happy avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Moja baka ima 90 godina, tesko se krece (sa onom hodalicom) i brzo se umara. Ali vijuge joj rade 100 na sat i jos uvijek misli da sve zna bolje od svih ostalih i svima koji bilo sta rade u njenoj okolini jos uvijek savjetuje kako da to nesto naprave.
    Tako da si ti Mishekice, super ako si vec sada u mladim godinama dosla na stupanj da znas da tvoj put nije jedini i najbolji za ostale.
    Moja baka ce valjda i umrijeti uvjerena da samo ona zna kako treba otvoriti vrata na sporetu i na koji nacin se unutra treba staviti (tocno odredjena) cjepanica koju treba postaviti na tocno odredjeni nagib, i kako se onda vrata od sporeta trebaju zatvoriti a da se pritom covjek ne zamaze i ne opece i ne zadimi prostor. Naravno da je uvjerena da nam i svaki puta treba dati posebne naputke kako da to (iili bilo sta drugo) napravimo.
    Nije onda cudno da ja pisem liste i upute svom muzu. Pretvaram se u svoju baku!!!(???)

mishekica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Joj, takva je moja svekrva... samo puno mlađa.
    Jednom ju je bilo ukliještilo u leđima pa je šogorica preuzela kuhinju, a ova joj je svakih 5 sekundi izdavala novu naredbu... te kako da otvori štednjak, te koje drvo da stavi, te koju krpu da uzme, s kojom kuhačom da promiješa... Umrla sam od smijeha. I rekla sama sebi - ja ne bum takva.

MASLINA1973 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Nisam sigurna da bi teta čistilica koja bi dolazila čak/samo dva puta mjesečno išta pomogla osim što bih ja taj izdatak itekako osjetila. Istina, dva dana bi bilo jako uredno, a onda bismo ostale dane i pogotovo živjeli u neredu jer mi tek onda nitko ne bi htio pomoći pod izlikom (pa sad imaš ženu!).
    Naime, s obzirom na veliki prostor, dvije etaže, zavlačenje ispod kreveta, iza kauča, ormara, čišćenje dviju kupaonica itd. itd. ne bi mogla sve to za manje od 8 sati ili da budemo realni - može se, naravno da se može, ali znam(o) da si svaka hoće dobro zaraditi. A sat je i dalje i 40 kuna ili se u pomanjkanju ponude poslova tarifa nešto smanjila?

Da, iam li tko iskustva sa štapnim usisavačem koji dobro usisava, nije skup, nije jako bučan (ovo sad zvuči kao nizanje robe na štriku)?
    Pa da baš ne otvaram i tu temu kad nam je već ova svima jako zanimljiva.

Inače, ništa od mog jučerašnjeg plana o delegiranju poslova - i mm i starija leže pod temperaturom - svatko u svojoj sobi, a ja skrivam malenu i evo, malo ćirnem na forum. Toliko o mojim velikim planovima

MASLINA1973 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Našla sam jednu stranicu. Ne znam smijem li reklamirati proizvode pa molim moderatoricu za odgovor da ne bih dobila po nosu

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj MASLINA1973 prvotno napisa Vidi poruku
    Našla sam jednu stranicu. Ne znam smijem li reklamirati proizvode pa molim moderatoricu za odgovor da ne bih dobila po nosu
    Ako si našla dobar štapni usisavač, možeš meni poslati detalje na pp.

Ja sam isto u potrazi, ali za sada sam samo ustanovila da ispod 900 kn u mojoj bližoj okolini nema ništa pošteno, pa me zanima može li se ta cifra ipak reducirati.

mishekica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Mislim da link na usisavač možeš staviti. Kad reklamiramo akcije po dućanima, što kupujemo u Lidlu i tako to, ne vidim razloga da ovo ne smiješ.

Ako se radi o nekom servisu za čišćenje, to ne znam, ali isto ne vidim razlog da se ne smije (pozivajući se na gore napisano).

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

smiješ ako ti nemaš neke financijske koristi od toga

Datum pristupanja
    Jan 2007

mishekica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Citiraj kloolk prvotno napisa Vidi poruku
    Izgleda OK. Akcija je do sutra.

nine avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Citiraj Vrijeska prvotno napisa Vidi poruku
    S koliko godina je prihvatljivo djeci gurnuti usisavač u ruke,? razmisljam o kupovini stapnog usisavaca da im bude lakse ... a i meni ... mozda bih uspjesno delegirala ...
    moja usisava odkada može držati štap od usisivača, sad ima i svoju Hello Kitty metlu, pregačicu..pere suđe..stavi robu sušit..pere svoje patike na ruke...sve sama napravi, ja se borim da ne radi pola tog..... čak je izjavila da želi biti čistačica kad naraste (od mojih gena linčine to nije nasljedila)

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj nine prvotno napisa Vidi poruku
    moja usisava odkada može držati štap od usisivača, sad ima i svoju Hello Kitty metlu, pregačicu..pere suđe..stavi robu sušit..pere svoje patike na ruke...sve sama napravi, ja se borim da ne radi pola tog..... čak je izjavila da želi biti čistačica kad naraste (od mojih gena linčine to nije nasljedila)
    Je, tako su i moji.... do škole! Imam stare fotke gdje su u dobi od godine i pol i malo više od dvije i pol - super im je zabava bio stari štapni sauger (koji je nažalost otišao).

Sad kad bi trebali za ozbiljno nešto pripomoći ili barem spremati iza sebe, to rade samo uz ovakve poticaje:

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Ont. štapni usisavač je zapravo samo zamjena za metlu. Rijetki su stanovi koje je moguće održavati bez još jednog malo jačeg (kod mene s vodenim filterom) kojim počistite sve kuteve, tapecirani namještaj, unutrašnjost kreveta i slično. Ali za svakodnevno održavanje meni je on bio super i rado bih ga ponovno nabavila.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Evo i dokaza (mislim da je to 2003), nadam se da je link ok: http://s2.postimage.org/8urnpih3t/Stapni1.jpg

mishekica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Evo i dokaza (mislim da je to 2003), nadam se da je link ok: http://s2.postimage.org/8urnpih3t/Stapni1.jpg
    A mišeki

MASLINA1973 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Peterlin, svaka čast!

Da nisam pročitala tvoje komentare na ovu temu, sigurno bih drugačije prokomentirala ovu fotku. Ovako samo sebe mogu našpotati. Uhvatila sam se kako Je stalno pitam - molim te, mogu li te zamoliti da mi ovo ili ono učiniš. Neovisno o tome što je jučer kurila, a danas je već sasvim fit

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Peterlin, svaka čast!

Da nisam pročitala tvoje komentare na ovu temu, sigurno bih drugačije prokomentirala ovu fotku. Ovako samo sebe mogu našpotati. Uhvatila sam se kako Je stalno pitam - molim te, mogu li te zamoliti da mi ovo ili ono učiniš. Neovisno o tome što je jučer kurila, a danas je već sasvim fit

Sve će to doći na svoje mjesto. Probaj zaigrati na tu kartu zabave ili igranja, možda upali. Ništa te ne košta...

Mi se danas otpremamo u kupovinu štapnog usisavača (ako stignem - onog na koji je mišekica stavila link) pa ćemo isto tako - moji dečki vole tehniku, pa će im neko vrijeme biti zabavna nova igračka - usisavač bez kabela, odvojivi mali... Držat će ih neko vrijeme, a dalje ćemo opet po potrebi raditi galam galam...

Druga stvar koja pali - kad dođu prijatelji, mojoj ekipi sad više nije svejedno jesu li pospremili sobu ili je uobičajeni rumpl. Prijatelj je mom sinu rekao da mu je mama zabranila mjesec dana igranje na računalu jer je zatekla nepospremljen njegov krevet kad je došla s posla. Tako je i kod nas. Ako ujutro ne stignu, to me manje brine. Ali da ja dođem s posla a njihovi kreveti su raskopani - ne uzrujavam se previše ali postoje posljedice, he he he...

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

za krevet sam i ja pocela prigovarati svom prvasicu. ne trazim da je slozen po vojnickom sistemu, ali ne moram i ni ja trositi svojid 20 sec na pospremanje njegovog kreveta. ima puno takvih sitnica koje ja mogu napraviti, ali onda se osjecam nezadovoljnom, jer sam ja pospremila njihove cipele u ormar, jer sam ja slozila njihove krevete, jer sam ja stavila podloske za jelo...... previse je toga, a to su sve sitni poslovi koje oni mogu bez ikakve frke raditi. moji dobijaju sve vise i vise obaveza.
    Posljednje uređivanje od spajalica : 16.01.2013. at 10:18

Mrs Happy avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Peterlin
    Prijatelj je mom sinu rekao da mu je mama zabranila mjesec dana igranje na računalu jer je zatekla nepospremljen njegov krevet kad je došla s posla.
    Ajme, sta je ta mama stroga! Mjesec dana radi jednog nepospremljenog kreveta!
    Dva pitanja mi se namecu: 1. OT Kako uopce moze sprovesti tu kaznu, jer u mjesec dana taj ce malac x puta biti sam doma. Pa znaju si oni i sami ukljuciti.
    2. Sta joj ne bi bilo pmatnije da je kazna bila logicka poslijedica malcevog ponasanja, npr da tjedan dana mora i mamin krevet raditi? Poslije bi mu se cinilo da je pravljenje samo ejdnog kreveta macji kasalj.
    Ovako ce samo nauciti da radi starcima iza ledja.

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

A gle, možda je sve to pokušala, možda je miljon puta upozorila, pričala itd...
    A komp lako zaključaš.

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Pa lako ako je to njegov komp u sobi,digne neki kabel isl....

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ja ne bi ulazila u kazne, jer one su cesto dane kao posljedica nekog djela i ne bas hladne glave. a i svi detalji nam nisu poznati.
    ali klince treba motivirati ili na neki nacin prisiliti, ovisno kakv su tip djeteta. kod jednog mog prislila je najlaksi nacin, a kod drugog pohvala je najjaci motiv.
    prema njihovom karakteru cesto su i kazne slozene, ali probelm u njima je sto kao sto rekoh cesto ni su dane hladne glave, ali ih ne mijenjamo, jer bi si time urusili vjerodostojnost.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Kosjenka prvotno napisa Vidi poruku
    A gle, možda je sve to pokušala, možda je miljon puta upozorila, pričala itd...
    A komp lako zaključaš.
    Tak je - laptop bi išao u ormar. Ali prijetnja je djelotvorna, nije bilo nepospremljenih kreveta.

Napisah da me nije briga ako ujutro ostave krevete, bitno je da je sve pospremljeno do popodne kad ja dolazim doma. A prijatelja je doveo nakon škole, tako da je ovaj vidio raskopan krevet i zaprepastio se...

Inače, sad kad su bili na praznicima isto su uredno svaki dan pospremali krevete i to odmah nakon ustajanja, jer im je trebao prostor za igru. Nisu se ugodno osjećali u raskopanom, dakle trening ipak pomaže.

Osim toga, nisam baš ulovila svoje klince da muljaju ( možda zato jer se nisam previše ni trudila) - nekako imamo otvoren odnos i drugi su nam se roditelji čudili kad je npr. moj sin zvao na mobitel i pitao može li uključiti računalo jer je napisao zadaću. Pa su se ljudi čudili - on te PITA? Pa sad više ne pitaju, sad znaju da treba pospremiti krevet, napisati zadaću i skloniti suđe sa stola prije nego kome padne na pamet uključiti računalo i to je to. Jest da je postojalo "vrijeme uvježbavanja" ali nije to bilo dugo, možda jedno polugodište. Drugo je pitanje hoće li se te vještine zadržati trajno (jer ja mislim da trebaju usvajati nove, a oni misle da rade i previše) ili će popustiti... Tja, nekako mi se ne mili da velikim klipanima slažem gaće kad mogu i sami. Jest da se događaju i propusti (povremene faze lijenosti i /ili nedosljednosti) ali ipak, napredak se vidi.

mishekica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Nije teško uskratiti komp, kao što ste već pisale... Jedna moja frendica svojoj djeci sakrije tastaturu kad su zločesti.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Odgovor za mrs Happy, tj. na ovaj post:

Ajme, sta je ta mama stroga! Mjesec dana radi jednog nepospremljenog kreveta!
    Dva pitanja mi se namecu: 1. OT Kako uopce moze sprovesti tu kaznu, jer u mjesec dana taj ce malac x puta biti sam doma. Pa znaju si oni i sami ukljuciti.
    2. Sta joj ne bi bilo pmatnije da je kazna bila logicka poslijedica malcevog ponasanja, npr da tjedan dana mora i mamin krevet raditi? Poslije bi mu se cinilo da je pravljenje samo ejdnog kreveta macji kasalj.
    Ovako ce samo nauciti da radi starcima iza ledja.
    Eh, draga, mi smo prerasli ta vremena.... i moja djeca nisu baš od muljatora. Evo baš me sin nazvao da ide do susjeda na sat vremena (ja za to ne bih trebala ni znati).

Offt. Ja nisam svoju djecu kažnjavala s tih mjesec dana - to mi je sin samo ispričao što je njemu prijatelj rekao pa sam usput rekla da ćemo i mi tako ako bude trebalo, ali moji su u granicama. Mislim da ne pretjerujem s očekivanjima, dapače, mogli bi oni i više.

Ako slučajno svratim doma prije podne, kreveti su nekad složeni, nekad nisu. Suđe isto... Od djece (tj. od klipana-nisu baš tak mali) se očekuje spremiti sve do 15.30 sati. Ne prije. Ali do tada sve mora biti riješeno + napisane zadaće ili barem započete (ovisi koji je dan i kakav je raspored). Njima na volju kada će što raditi.

Ont. nabavili smo štapni usisavač, popodne ćemo ga isprobati. To je onaj Elektrolux sa linka koji je dala mishekica. Kaže da radi 12 minuta do potpunog pražnjenja, taman dosta da gospoda riješe svoju sobu i da se svakodnevno riješi kuhinja nakon obroka. Puni se 4 sata. Dogovor je da ćemo ga zajednički isprobati danas popodne. Ima RASVJETU na četki, he he he... Ta komponenta zabave je jako dobra motivacija kod kućnih poslova.

Minda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

meni je veći problem kako umjesto posla kojeg donosim doma i radim kad klinci legnu, ignorirati posao i čistiti po stanu... s druge strane pomisao da ne radim koliko radim mi je neprihvatljiva + što smi MM i ja škrti za tetu čistilicu i svih 4 uživamo (ponekad i u malom svinjcu)

MASLINA1973 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Ni moja ne mulja, čak niti ne provodi puno vremena za kompjutorom jer ne stiže od silnih obveza, a to znači - aktivnosti. Ali, takav je tip da joj je draže dva sata provesti čitajući knjigu nego pospremiti vlastiti krevet.
    Pa što da joj radim? Naravno, usisavač u ruke.
    Ovaj štapni, nažalost, nismo "uhvatili", bit će valjda još prilike i akcija, ali i čarobna krpica u njenim ručicama bi bila rado viđen predmet.

Trebat ću prvo poraditi na svojoj glavi jer, kao što vidim, nije smak svijeta ako u toj dobi nešto i napravi

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ne znam koliko ti je curka stara, ali moja od 8. godine ima zadatak vaditi posuđe iz perilice
    otkako ima sobu, ona je mora držati urednom i čistom
    prije smo joj pomagali, sada mora sama
    ja joj samo pomognem posteljinu promijeniti
    zajedno postavljaju stol
    nose rublje u košare i razvrstavaju ga
    on povremeno objesi rublje, ako ja ne stignem

i tak... imaju zaduženja, naravno
    pa nisu s marsa pali

Mrs Happy avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Super su mi ovi svi primjeri kako vam djeca pomazu. Vrlo inspirativno.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Moj ima 5 i pol i od nedavno pomaže vaditi suđe iz suđerice (obično slaže beštek), nosi prljave tanjure sa stola, slaže stol za ručak i još neke sitnice.

mishekica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Meni sad mama pomaže jer sam pred porodom. Evo, čak sam joj dopustila da objesi veš na svoj način.

Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

moj klinac ima 4 godine i sam se nudi da radi neke kucanske poslove,tipa,prljavo sude nosi u sudoper,
    uzima tanjure i stavlja na stol za vrijeme rucka,zeli brisati prasinu,vjesati ves na strik,usisavati,a
    ja budala ga postedujem za neke stvari jer mislim da je premali.Al mali ima volju.
    Dok svoje igracke nevoli pospremati i kad posprema to traje i traje.

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Citiraj rafi&gabi prvotno napisa Vidi poruku
    tako i moja...a u vriću je prva kad treba pospremiti igračke..kažu tete,uredno pospremi svoje i pomaže drugima koji još nisu završili..

mishekica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Citiraj rafi&gabi prvotno napisa Vidi poruku
    moj klinac ima 4 godine i sam se nudi da radi neke kucanske poslove,tipa,prljavo sude nosi u sudoper,
    uzima tanjure i stavlja na stol za vrijeme rucka,zeli brisati prasinu,vjesati ves na strik,usisavati,a
    ja budala ga postedujem za neke stvari jer mislim da je premali.Al mali ima volju.
    Mislim da nema potrebe da ga štediš. OK, ne treba upregnuti dijete kao roba, ali neka sudjeluje u svemu, onoliko koliko može.

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Moja kad krene spremati sobu sve zivo izvadi, pregledava, premece... traje satima!

Prvo sam ocajavala, a onda promijenila taktiku: kazem da za 20 minuta moramo... nekamo, tek onda se ubrza.

Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

tako i mi,al nemremo bas svaki dan nekam ic,pa ono.radimo neke kompromise.

Mrs Happy avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj mishekica prvotno napisa Vidi poruku
    Meni sad mama pomaže jer sam pred porodom. Evo, čak sam joj dopustila da objesi veš na svoj način.
    Bravo Mishekica. Znam koliko ti je to tesko prepustiti. Ja sam svoju uspjela uvjeriti da mi najvise pomaze sa vesom kad mi NE POMAZE. Ali da sam trudna, vse bih prepustila njoj i muzu. Vise manje, hehe.

Mrs Happy avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Elly prvotno napisa Vidi poruku
    Moja kad krene spremati sobu sve zivo izvadi, pregledava, premece... traje satima!

Prvo sam ocajavala, a onda promijenila taktiku: kazem da za 20 minuta moramo... nekamo, tek onda se ubrza.
    Ovo moram zapamtiti za buducu upotrebu.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Evo danas imali frku s vremenom. Imali smo ručak za puno ljudi, pa sam bila u gužvi. Mali je slagao stol prema mojim uputama, pospremao, dodavao što treba za ručak,...

uporna avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

I moj 3,5 godišnjak rado pomaže vaditi čisto suđe iz suđerice, postaviti stol ali svoje igračke spremiti mu nije zanimljivo uvijek ga potaknem i pomognem. I da voli vaditi oprani veš iz mašine i stavljati u sušilicu što mu rado dozvolim iako trajeeee ... ali zašto djetetu ne dopustiti kad ima volju. A najdraže mu je sa malim ručnim (kuhinjskim) usisavačem zavući se pod bračni krevet i usisavati (mucica od grijanja ima svaki drugi dan na pretek) istina pola ih ostane na njemu pa ja čistim njega ali nema veze.
    Evo ja sam odlučila jednom mjesečno angažirati šogoricu da detaljno očisti sve (platim naravno) jer jednostavno ipak mm nije pedantan, ja ne smijem a ne mogu slijedećih nekoliko mjeseci živjeti u prljavom i još dovesti malu bebu u takav svinjac.

mishekica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Pustila sam mami da sve radi kako hoće jer se oporavljam od poroda. Ne znam koliko će dugo biti kod mene, ali kad ode, trebat će mi mjesec dana (s bebom možda i više) da se vratim u normalu i posložim stvari kako treba. Ona to meni namjerno radi. Sigurna sam. Slaže mi gaće na pogrešan način i uopće ne pazi na veličine, oblike i boje stvari. Ni na abecedu. I etikete okreće kojekako.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

To ti je normalno. Meni je mama preslozila stvari u kuhinji "jer nisu bile dobro poslozene". Poslije mi je trebalo sto godina da nadjem neke stvari.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj mishekica prvotno napisa Vidi poruku
    Pustila sam mami da sve radi kako hoće jer se oporavljam od poroda. Ne znam koliko će dugo biti kod mene, ali kad ode, trebat će mi mjesec dana (s bebom možda i više) da se vratim u normalu i posložim stvari kako treba. Ona to meni namjerno radi. Sigurna sam. Slaže mi gaće na pogrešan način i uopće ne pazi na veličine, oblike i boje stvari. Ni na abecedu. I etikete okreće kojekako.
    jao ti si meni za 10!! ovo s abecedom...što slažete po abecedi? znam da je vama (koje tako slažete) to automatski, ali meni se čini da bih tako spremala danima, bez prestanka.

Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Da bas,ja volim sve po velicini,boji i obliku,
    al prema abecedi,jao meni......pa nikad kraja tome.
    svaka cast!

mishekica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Citiraj Val prvotno napisa Vidi poruku
    jao ti si meni za 10!! ovo s abecedom...što slažete po abecedi? znam da je vama (koje tako slažete) to automatski, ali meni se čini da bih tako spremala danima, bez prestanka.
    Pa ono, čajevi, začini, sve stvari koje stoje u staklenkama s natpisima (kakao, kokos, limunska kiselina, soda bikarbona i tako to).

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

mishekica, ti si idealna supruga mm. On isto tako slaže i redi, a ja unosim kaos u njegov svemir. I ne vjeruje mi da kad ja otvorim naš frižider u kojem postoji mjesto za sve, ono bioaktivi prvi red, jogurt drugi, ... nisam gladna..

Stranica 4 od 5 PrviPrvi ... 2345 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •