Pokazuje rezultate 1 do 50 od 136

Tema: prvo micanje bebe?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj adal prvotno napisa Vidi poruku
    cure kad se pocinju osjecati intenzivniji pokreti bebe,u kojem tjednu?ja vec od 16tt osjetim micanje i udarce ali kao negdje u dubini na vani se jos ne osjete,sad smo 21tt i jedan dan je dernek a sutra se jedva osjeti po koji udarac jel to normalno
    Normalno. Još je beba mala. Vidjet ćeš za 2-3 tjedna pa onda pročitaj ovaj svoj post, dok beba igra nogomet unutra. Dovoljno je da osjetiš bilo koju vrstu pokreta, udarac, "plivanje" tj.pomicanje cijelim tijelom, štucanje, guranje...Uf, baš vam zavidim-tako je divno osjećati te pokrete.

katrin23 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Prvu bebu sam osjetila točno na 18+4 - baš lupanja i od onda nije prestalo. Samo sam se znala zapitati kad to dijete u biti spava jer sam imala osjećaj da se stalno rita!
    E sad ova moja curka se javila, onak nježno (sad sam 19 tjedana) i javi se tu i tamo, možda dva puta dnevno. Ja se nadam da to znači i da bude u konačnici mirnija beba, jer moje prvo zlato još dan danas ne prespava u komadu više od par sati!

mimi 25 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    pa onda pročitaj ovaj svoj post
    Ovako i ja naletim na neke svoje postove iz prosle trudnoce, pa se smijem oko cega sam se brinula. A onda se za par dana opet zabrinem oko iste stvari u ovoj trudnoci.......

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •