Pokazuje rezultate 1 do 18 od 18

Tema: Gdje kupiti model ljudskog tijela-igračku?

spring avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno Gdje kupiti model ljudskog tijela-igračku?

Gdje kupiti model ljudskog tijela da je solidne kvalitete i da se mogu izvaditi i vratiti unutrašnji organi. Vidjela sam danas u Mulleru (160 kn) ali mi se plastika čini nekvalitetna.Zna li netko?

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Imali su jedan odličan model u vrtiću dok su moji dečki još išli, ali to je profesionalna stvar s vrlo vjerojatno profesionalnom cijenom.

Bilo je svojevremeno tih modela uz novine prije par godina, ali isto su bili traljavi. Nismo to kupili, ali bi se možda moglo naći da netko ima i ne treba, pa pitaj na burzi ili pogledaj po njuškalu.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Probaj vidjeti u Škrinjici.

Jesen u meni avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Mi smo uzeli kumici taj iz Muellera prije 2 godine. Mislim da je bio ok. Plastika mi se činila dosta čvrstom. Dobila je uz taj model i neke kartice na kojima je pisalo ponešto o svakom od prikazanih organa. Svidjelo joj se i nazavala ga je Krešo-lešo (ako se dobro sjećam)

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

I mene zanima

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Mi smo imali neki iz Mullera, mislim Mehano, jako loša plastika i sama izrada...bez veze...ne bi preporucila. Ne sjecam se cijene, ali je bio dosta skup, izmedju 100-200kn, cca.
    Posljednje uređivanje od Deaedi : 16.01.2013. at 16:09

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Ima onaj drveni, u više slojeva, kao najprije se slaže kostur, pa organi, pa mišići.....mislim da je od firme educo...idem provjeriti što kaže Google.

spring avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Hvala svima što su se javili,još nisam našla ono što tražim ali mislim da Škrinjica drži nešto slično.

Peterlin Da sjećam se tih modela iz novina. Mislim da je krajnja suma bila nekih 1300 kn-totalni nesrazmjer kvalitete i cijene.
    TeFil Jedino u Škrinjici sam pronašla modele i ima ih svakakvih. Od cijelog tijela do torza. E ja bih baš torzo i da se organi mogu vaditi (400 kn). Voljela bi jedino da se javi netko tko je naručivao nešto od Škrinjice pa da kaže nešto o kvaliteti proizvoda.
    Jesen u meni Mislim da sam vidjela u Mulleru baš taj model koji ste vi kupili. Da li se organi mogu izvaditi? Kartice sam vidjela i ne čine mi se loše,ali plastika mi se ne čini baš ok.
    Deaedi
    Da to je valjda taj iz Mullera.
    PalčicaDa ja baš takav hoću,drveni ili kvalitetan plastični i da se sve vadi.
    Molim vas ako netko zna kakvi su ti proizvodi iz Škrinjice neka napiše.

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Ove koje sam ja navela imaju dj. odjeli u ograncima knjižnice Rijeka.

spring avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj palčica prvotno napisa Vidi poruku
    Ove koje sam ja navela imaju dj. odjeli u ograncima knjižnice Rijeka.
    Možeš li dobiti info u knjižnici odakle im modeli.

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Mislim da sam zapamtila da na njima piše educo. Firma ima svoj web, možda njih kontaktirati.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj spring prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala svima što su se javili,još nisam našla ono što tražim ali mislim da Škrinjica drži nešto slično.

TeFil Jedino u Škrinjici sam pronašla modele i ima ih svakakvih. Od cijelog tijela do torza. E ja bih baš torzo i da se organi mogu vaditi (400 kn). Voljela bi jedino da se javi netko tko je naručivao nešto od Škrinjice pa da kaže nešto o kvaliteti proizvoda.

Molim vas ako netko zna kakvi su ti proizvodi iz Škrinjice neka napiše.
    Mi nemamo iz Škrinjice "kosturka" , ali sam vidjela kako to izgleda i činilo mi je stvarno ok. Iz Škrinjice imamo cijeli niz drugih igračaka i sve su nam zbilja dobre. Oni opremaju i dj. vrtiće. Kod njih nisam nikad naišla na jeftilen plastiku, ni kod autića, ni kod lutaka ili setova za igru.
    Ja kod njih (a i moji klinci) baš volim kupovati, baš zato jer mi se nije nikad dogodilo da se igračka rasturi u minuti ili da se netko poreže na rub.

Jesen u meni avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Taj koji smo mi kupili je mehano. Plastika k'o plastika. Meni se činila dosta čvrsta i izdržljiva.
    Dali su se vaditi organi.
    Baš su u to vrijeme izlazili i oni modeli u časopisu, ali je to strašno puno koštalo kad bi sve uzeli.

spring avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj TeFil prvotno napisa Vidi poruku
    Mi nemamo iz Škrinjice "kosturka" , ali sam vidjela kako to izgleda i činilo mi je stvarno ok. Iz Škrinjice imamo cijeli niz drugih igračaka i sve su nam zbilja dobre. Oni opremaju i dj. vrtiće. Kod njih nisam nikad naišla na jeftilen plastiku, ni kod autića, ni kod lutaka ili setova za igru.
    Ja kod njih (a i moji klinci) baš volim kupovati, baš zato jer mi se nije nikad dogodilo da se igračka rasturi u minuti ili da se netko poreže na rub.
    E baš mi je ova informacija trebala. Znam da dobavljači opreme dječjih vrtića imaju super stvari ali najbolje je dobiti informaciju iz prve ruke. A gdje si ti kupovala od njih,iz njihove trgovine ili preko neta?Vidim da imaju trgovinu ali samo u Zagrebu,nadam se da se može i naručiti. Inače ako imaš još kakvu dobru preporuku didaktike reci,ja sam uvijek u potrazi za nečim dobrim i kvalitetnim.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

spring - mi kupujemo u Domjenićevoj (kod Kvatrića), a nedavno je otvoren dućan i u Avenue Mallu. Nisam nikada naručivala preko neta jer su mi oni na potezu kretanja.
    Mi imamo kod njih kupljenih mega blocks kocaka (svih veličina) - nešto drugačiji su od legića, a opet kompatibilni s njima.
    Schleich figura/životinja - ne znam im ni broj - mojima je to uvijek interesantno jer rade cijele predstave s njima.
    Magneti su nam isto zanimljivi - magnetic.
    Drvene igračke su im dobre, ali se sad više ne mogu sjetiti što smo imali od njih, a što sa raznih drugih strana. Načelno, smo njihove drvene prerasli, pa nisam baš u toku...
    Imaju dobre setove za igru - doktor, kuhinja, čajanka... Izdržljivi su i perivi u suđerici (kod mene što ne izdrži suđericu, leti iz kuće ).

Uglavnom ovi "kosturasto/anatomijski" setovi su meni izgledali dobro. Moji su bili nakačeni na anatomiju, pa sam razmatrala nabavku. Nisam uzela jer sam zaključila da ne znam kud bismo još i s tim - ostali su na knjigama (uključivši noninu staru knjigu iz anatomije).

spring avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj TeFil prvotno napisa Vidi poruku
    spring - mi kupujemo u Domjenićevoj (kod Kvatrića), a nedavno je otvoren dućan i u Avenue Mallu. Nisam nikada naručivala preko neta jer su mi oni na potezu kretanja.
    Mi imamo kod njih kupljenih mega blocks kocaka (svih veličina) - nešto drugačiji su od legića, a opet kompatibilni s njima.
    Schleich figura/životinja - ne znam im ni broj - mojima je to uvijek interesantno jer rade cijele predstave s njima.
    Magneti su nam isto zanimljivi - magnetic.
    Drvene igračke su im dobre, ali se sad više ne mogu sjetiti što smo imali od njih, a što sa raznih drugih strana. Načelno, smo njihove drvene prerasli, pa nisam baš u toku...
    Imaju dobre setove za igru - doktor, kuhinja, čajanka... Izdržljivi su i perivi u suđerici (kod mene što ne izdrži suđericu, leti iz kuće ).

Uglavnom ovi "kosturasto/anatomijski" setovi su meni izgledali dobro. Moji su bili nakačeni na anatomiju, pa sam razmatrala nabavku. Nisam uzela jer sam zaključila da ne znam kud bismo još i s tim - ostali su na knjigama (uključivši noninu staru knjigu iz anatomije).
    Hvala na detaljnoj preporuci. Mega blocks i životinjske figure su i nama omiljene kao i magneti. Mi smo sada u nekoj istraživačkoj fazi tipa anatomija,biologija,mikroskopi i te stvari. Mislim da ću probati naručiti kosturka (genijalan naziv).Šteta što kod nas u Osijeku nema trgovine-ljepše je tako kupovati. Kod nas je nažalost prije 3-4 godine bila bolja ponuda igračaka nego sada,ali zato net spašava stvar.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj spring prvotno napisa Vidi poruku
    Šteta što kod nas u Osijeku nema trgovine-ljepše je tako kupovati. Kod nas je nažalost prije 3-4 godine bila bolja ponuda igračaka nego sada,ali zato net spašava stvar.
    Čisto za utjehu, ja kad gledam većinu igračaka u ZG - sve to mi je tak-tak, ništa ekstra (osim što ekstra košta ).
    A da napravite izlet u Zg, i poharate sve dostupne rekvizite za anatomiju?

duma avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Mi smo prijateljicinom klincu za rođendan kupili preko E-baya model ljudskog tijela,organi se vade i super poučna knjiga (na engleskom) o funkciji organa- sve u jednom paketu . Upravo sam ovih dana i posudila sve to...radila u školi ljudsko tijelo. Moji klinci bili oduševljeni

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •