Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: oprema za novorođenče zagreb

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno oprema za novorođenče zagreb

u pravilima piše da se treba biti prijavljen 5 godina u zagrebu. ja sam prijavljena 3 iako sam rođena u zagrebu i rije toga bila prijavljena od rođenja do unatrag 7 godina kada sam bila prijavljena u zg županiji (spletom okolnosti). e sad mene zanima, ako netko zna je li možda kod te opreme za novorođenče 'olakotna okolnost' što sam rođena u zg-u i pšto sam gotovo cijeli život bila prijavljena tu ili da ni ne predajem molbu?

Nivi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Možeš probati predati zamolbu, zašto ne, nemas nista za izgubiti...
    ali koliko znam traže striktno zadnjih 5 godina u kontinuitetu pa ne znam da li će ti tamo tete htjeti istu uopce zaprimiti
    Ja sam inzistirala da moju za prvo dijete zaprime (cisto iz inata) ali sam na kraju ipak dobila odbijenicu (nije moja situacija bas bila kao tvoja jer ja posljednjih 10 god zivim i radim u Zg sto je bilo vidljivo iz prilozene dokumentacije samo nisam imala cijelo to vrijeme prebivaliste).
    Za drugo nisam ni predavala mada mi je zaista malo nedostajalo za ispuniti uvjet...

Sretno!

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Mislim da nista od toga,traže striktno 5 godina u komadu,bez prekida. Tako sam ja izgubila pravo oba puta a također sam u Zg-u od rođenja,samo sam jednom promijenila adresu na zg županiju. Mislim da gledaju u dan,bas zato da bi sto vise ljudi mogli za zakinuti za novce,jer je to poprilicno dug period.
    A tvoj muz? Dali on ima 5 god bez prekida?

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

nema ti to veze gdje si rođena, nije to nikakva olakotna okolnost
    važno je kome si u zadnjih 5 godina (u kontinuitetu) plaćala prirez i time zaslužila novčanu pripomoć

ali, kako Nivi reče, možeš pokušati

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    važno je kome si u zadnjih 5 godina (u kontinuitetu) plaćala prirez i time zaslužila novčanu pripomoć

ma bili podstanari pa se nismo imali gdje prijaviti jer nas stanodavci nisu željeli prijaviti pa smo se prijavili kod muževih staraca u jaski iako smo živjeli u zagrebu. ah, predat ću pa možda me spasi izborna godina

Nivi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku

Ja sam prirez sve te godine plaćala Zagrebu zato sam i inzistirala da zaprime zamolbu, ali oni se slijepo drze samo uvjeta prebivališta...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •