Pokazuje rezultate 1 do 50 od 515

Tema: Roditelji i obitelj kao teret i kako se osloboditi...?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

btw mogu pitati gospodju koja pomaze privatno mojoj teti da li bi primila jos nekog. ona dolazi u kucu. osim sto stvarno odlicno odnjeguje, ocisti, presvuce okupa, izmasira podjednako dobro zabavlja moju tetu. a teta zna biti grozna, vrijedja, prijeti i nikad nismo imali ideju da ce se naci neko tko ce nju tolerirati jer je teta cijeli zivot bila diktator.

mislim da je ona produzila teti zivot za bar 5 godina

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Citiraj stray_cat prvotno napisa Vidi poruku

mislim da je ona produzila teti zivot za bar 5 godina
    Jesi sigurna da će takva preporuka proći Ok, sad sam ga pretjerala... ali nakon 3 godine pranja riti, bedinjanja, skakanja po bolnicama valjda imam pravo da se našalim

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj klokanica1506 prvotno napisa Vidi poruku
    Jesi sigurna da će takva preporuka proći Ok, sad sam ga pretjerala... ali nakon 3 godine pranja riti, bedinjanja, skakanja po bolnicama valjda imam pravo da se našalim
    ja zivim u zemlji gdje je eutanazija legalna

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

ja zivim u zemlji gdje je eutanazija legalna
    Ali sto to vrijedi ovdje kad nije legalna i nece jos dugo biti. To je tako zato jer smo mi ipak blizi "rodovskom" drustvu, da se tako izrazim...

Ont. Potreba za hospicijima i svim oblicima skrbi o starijim osobama u Hrvatskoj je isto velik problem i za sada nije zadovoljavajuce rijesena.

tua avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Ali sto to vrijedi ovdje kad nije legalna i nece jos dugo biti. To je tako zato jer smo mi ipak blizi "rodovskom" drustvu, da se tako izrazim...

Ont. Potreba za hospicijima i svim oblicima skrbi o starijim osobama u Hrvatskoj je isto velik problem i za sada nije zadovoljavajuce rijesena.
    ovaj drugi dio sam se nadovezala na peterlin

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

i u biti ne razumijem to opsesivno produzavanje zivota po svaku cijenu. mislim da smisao zivota nije u tome koliko traje nego kako se to vrijeme potrosi

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

i u biti ne razumijem to opsesivno produzavanje zivota po svaku cijenu. mislim da smisao zivota nije u tome koliko traje nego kako se to vrijeme potrosi
    Ni ja ne razumijem, ali kad mi veli da se ide van igrati s Anom i da budu radile vjenčić od tratinčica (ima 87 godina) - shvatim kak joj u njezinom svijetu baš ništa ne fali, dapače...

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

X!
    Moju sveki su tri puta u 9 mjeseci dizali od mrtvih i samo joj produžavali patnje. Svaki put sepsa i nova kombinacija antibiotika... tri put smo se opraštali s njom... na koncu je pobrala MRSA-u u bolnici i jedva su ju primili nazad u dom, a u bolnici ju više nisu htjeli.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •